Barion Pixel

A bankkártyás fizetési rendszer leírása - Barion


Az előfizetés kizárólag a következő fizetési módokkal lehetséges: A bankkártyás fizetést a Barion biztosítja!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.
A bankkártya adatai a Meskete.hu portálhoz és a Meskete.hu Zrt.-hez nem jutnak el!

Ismétlődő fizetés kezelése Barionnal

Az ismétlődő fizetés lehetővé teszi, hogy egy szolgáltatás ismétlődő díja automatikusan megterhelésre kerüljön az ügyfél kártyáján. Szolgáltatás esetén a terhelés addig történik adott periódusonként, amíg az ügyfél le nem mondja szolgáltatást.

A terhelés időpontja

Az előfizetéses modell lényege, hogy automatikusan megterheli a bankkártyát megadott időszakonként. Ez előfizetői csomagtól függően 31 nap, 365 nap vagy 730 nap. (Az előfizetői csomagokról itt tájékozódhatsz >>) Az előfizetés megrendelésekor jelölőnégyzet bejelölésével kell elfogadnod, hogy igénybe szeretnéd venni az ismétlődő fizetést. Az előfizetés fordulónapja a Vezérlőpult alatt bármikor ellenőrízhető, az előfizetés pedig bármikor lemondható! A Meskete.hu rendszere 3 napig próbálja megterhelni a kártyát a forduló után és amennyiben nem sikerül a terhelés, az előfizetést lejárt státuszúra váltja, az előfizetéshez tartozó plusz funkciókat pedig kikapcsolja.

Az előfizetés számlázása

A számlát a vásárlás után e-mailben küldjük ki.

A Barion rendszerén keresztül történő fizetéskor “Barion Payment Zrt.” fog szerepelni a számlakivonatokon.

Továbbá, a Szolgáltató (Meskete.hu Zrt.) tájékoztatja a Vevőt, hogy előfizetés vásárlása esetén a Barion Payment Zrt. szerepel a vásárló által kapott bankszámlakivonatokon, mint elfogadóhely.

Az ismétlődő fizetés lemondása

Amennyiben a Vevő le szeretné mondani az előfizetését vagy szüneteltetni szeretné azt, abban az esetben a profiljába való belépés után a Vezérlőpult->VIP/Prémium tagág menüpontban teheti meg ezt. Ezzel egyidejűleg az ismétlődő fizetés megszüntetésre kerül. Szüneteltetés vagy lemondás esetén az addig levont összeg nem visszatérítendő.

Fizetési feltételek

Bankkártyás fizetés (Barion rndszerén keresztül): a megrendelés végösszegét a vásárló a Barion által üzemeltetett felületen, bankkártyával fizeti ki. A fizetés a Barion biztonságos oldalán történik, így az adatok biztonságban vannak. Barion regisztrációt nem igényel!

Barion Smart Gateway A 2015-ben alapított Barion Payment Zrt. elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltató. Tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi, és az Európai Gazdasági Térségbe tartozó ügyfeleket szolgál ki határon átnyúló szolgáltatással, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A Barion nem csak bankkártyás fizetést, hanem regisztrációt követően Barion tárca létrehozását és használatát is kínálja. A Barion tárca okos és biztonságos fizetés több mint 6000 webáruházban és ingyenes pénzküldés, 24/7.

A Barion rendszere az alábbi bankkártyákkal történő fizetést teszi lehetővé:

• Barion tárca
• MasterCard
• Maestro
• VISA
• VISA Electron
• American Express

Barion által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldás
A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. Mi a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapjuk meg Öntől, a Barion pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról nem értesülünk, azokat csak a Barion érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően mi tájékoztatjuk. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. A Barion Smart Gateway szolgáltatás használata során ahhoz, hogy a bankkártyás csalások kiszűrésre kerülhessenek, az Ön által használt eszköz digitális ujjlenyomata és a böngészési szokásai alapján a Barion sütiket helyez el böngészőjében. Ezeket a sütiket együttesen Barion Pixel-nek hívják és a Barion Payment Zrt. kezeli.

A Barion Pixel-hez kapcsolódó adatkezelés a Barion Payment Zrt. jogos érdeke csalás megelőzés céljából.

További információ a Barion Pixelről (pdf): Barion Pixel ÁSZF

A biztonságról

Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése.
A Barion rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amelynek segítségével biztosítják az SSL alapú titkosítást.
Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. Az Ön által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a Barionhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

A Barion Zrt. ügyfélszolgálata

https://www.barion.com/hu/ugyfelszolgalat/