Barion Pixel

Mesepont gyűjtés leírása


Pontgyűjtés

A MesePontok Meskete.hu saját, gyűjthető pontjai, amelyet különböző tevékenységek után kapnak az olvasók, írók, illusztrátorok, cikkírók és felolvasók. Ezekkel a pontokkal szeretnénk ösztönözni minden regisztrált tagunkat az aktivitásra. Éppen ezért; pont jár a napi bejelentkezésért, a meseolvasásért, a mesék kedveléséért, hozzászólások írásáért és ismerős meghívásáért is az oldalra. Ezenkívül nagyobb pontmennyiséget kapnak a cikkírók, mese és vers feltöltők, a hangosmese beküldők és az illusztrátorok is akik saját képet töltenek fel.

A pontokat azonban nem csak gyűjteni lehet, hanem el is lehet veszíteni, így ha leiratkozol a hírlevélről vagy törlöd a mesét amit feltöltöttél, esetleg visszavonod egy-egy kedvelésedet, a pontjaidat is levonjuk amiket érte kaptál és ilyenkor már újra ugyanazért a dologért nem kaphatod meg az érte járól MesePontokat.

A MesePontok azonban nem csak arra jók, hogy egy ranglistán minél előrébb kerüljetek, hanem hamarosan saját boltrészleg lesz elérhető a Meskete.hu portálon, ahol a gyűjtött pontok beválthatóak fizikai nyereménytárgyakra, kedvezményekre, utalványokra, szolgáltatásokra.

Aktuális pontgyűjtési táblázat


Tevékenység Feltétel Pontérték
Regisztráció egyszer, regisztráláskor 25 pont
Hírlevél feliratkozás regisztrációkor vagy vezérlőpult alatt 25 pont
Bejelentkezés naponta csak egyszer 2 pont
Ismerős meghívása saját ajánlói linken keresztül 5 pont
Meseolvasás naponta max. 5 alkalommal 1 pont
Mese kedvelés naponta max. 3 alkalommal 1 pont
Hozzászólás meséhez naponta max. 3 alkalommal (min. 50 karakter) 2 pont
Blog cikk írása legalább 2000 karakteres cikk 10 pont
Mese feltöltése írói profil szükséges 15 pont
Vers feltöltése írói profil szükséges 5 pont
Illusztráció feltöltése HAMAROSAN! 15 pont
Hangosmese beküldése HAMAROSAN! 15 pont