Meseíró pályázat!

Szeretnéd ha írásod már idén karácsonyra megjelenne egy igazi, minőségi, nyomtatott mesekönyvben? Itt a lehetőség!
Várjuk meséiteket, rajzaitokat, illusztrációitokat, verseiteket egy nagyszabású, közösségi könyvkiadáshoz, amelyben bárki alkotása megjelenhet! Olvasd el a részleteket és jelentkezz még a határidő lejárta előtt!

Jelentkezési határidő:

Pályázati kiírás

A Meskete.hu közösségi meseportál pályázatot hirdet nyomtatott mesekönyvben való megjelenésre, amely reményeink szerint már 2022 karácsonyakor sok-sok gyermeket tesz majd boldoggá.

A pályázaton mindenki részt vehet, aki saját művet publikál a meskete.hu felületére és hozzájárul a kiadási feltételekhez. A pályázatra való jelentkezés egy pályamű benyújtásáig díjmentes, prémium tagsággal korlátlan számú pályázat beküldhető! Egy szerző akár több művével is bekerülhet a könyvbe! A pályázat lezártáig minden hónapban 3-3 könyvvásárlási utalványt sorsolunk ki azok között, akik legalább egy pályaművet beküldtek az adott hónapban! Egyaránt várunk gyermekeknek szóló meséket, verseket, rajzokat és illusztrációkat is.

A jelentkezési határidő: 2022.08.31. 23:59.

A pályázaton minden regisztált tag részt vehet, aki a jelentkezési határidőig legalább egy mesét vagy illusztrációt feltölt a meskete.hu portálra és bejelöli a "Művemmel részt szeretnék venni a pályázatokon" opciót.

A pályázat legjobb művei bekerülnek a nyomtatott mesekönyvbe, és a szerzők egy-egy tiszteletpéldányt kapnak a kiadott könyvből megjelenés után.

A pályázaton való részvétel feltételei

  • regisztráció a meskete.hu portálra,
  • ÁSZF és Adatkezelési tájékoztató elfogadása,
  • szerzői profil kitöltése,
  • mese, vers, rajz vagy illusztráció feltöltése,
  • "Művemmel részt szeretnék venni a pályázatokon" opció bekapcsolása!

Pályaműveket sajnos nem áll módunkban nyomtatott formában átvenni és csak a jó minőségben feltöltött képeket tudjuk könyvben is megjelentetni. A szervezők fenntartják a jogot arra, hogy a kiírást módosítsák és a határidőt meghosszabbítsák.

A pályázatról kérésre bővebb felvilágosítást adunk e-mailen és messengerben is,
de érdemes a Facebook oldalunkat is követni további részletekért és friss információkért!Utolsó frissítés: 2022.04.08.