Meseíró pályázat!

Szeretnéd ha írásod végre megjelenne egy igazi, minőségi, nyomtatott mesekönyvben? Itt a lehetőség!
Várjuk meséiteket, rajzaitokat, illusztrációitokat, verseiteket egy nagyszabású, közösségi könyvkiadáshoz, amelyben bárki alkotása megjelenhet! Olvasd el a részleteket és jelentkezz még a határidő lejárta előtt!

Jelentkezési határidő:
https://ggwebsite.com

Pályázati kiírás

A Meskete.hu közösségi meseportál pályázatot hirdet nyomtatott mesekönyvben való megjelenésre, amely reményeink szerint 2023 tavaszán már sok-sok gyermeket tesz majd boldoggá.

A pályázaton mindenki részt vehet, aki saját művet publikál a meskete.hu felületére és hozzájárul a kiadási feltételekhez. A pályázatra való jelentkezés díjmentes! Egy szerző azonban maximum három művével kerülhet be majd a könyvbe!

A pályázat lezártáig minden hónapban 3-3 könyvvásárlási utalványt sorsolunk ki azok között, akik legalább egy pályaművet beküldtek az adott hónapban! Minél több mesét töltött fel valaki, annál több esélye lesz valamelyik díj megnyerésére.
A nyertesek 3.000, 5.000 és 10.000 Ft értékű utalványokra pályázhatnak és minden egyes feltöltött mesével növelik az esélyeiket!
(Tervezett sorsolások minden hónap első hétfőjén: 2022.10, 2022.11, 2022.12 és 2023.01)

Egyaránt várunk gyermekeknek szóló meséket, verseket, rajzokat és illusztrációkat is.

A jelentkezési határidő: 2022.12.31. 23:59.

A pályázaton minden regisztált tag részt vehet, aki a jelentkezési határidőig legalább egy mesét feltölt a meskete.hu portálra és bejelöli a "IGEN, pályázok ezzel a művemmel" opciót.

A pályázat legjobb művei bekerülnek a nyomtatott mesekönyvbe, és a szerzők egy-egy tiszteletpéldányt kapnak a kiadott könyvből megjelenés után.

A pályázaton való részvétel feltételei

  • regisztráció a meskete.hu portálra,
  • ÁSZF és Adatkezelési tájékoztató elfogadása,
  • szerzői profil aktiválása és kitöltése,
  • saját mese feltöltése a vezérlőpultban,
  • "IGEN, pályázok ezzel a művemmel" opció kiválasztása mese feltöltésnél

Pályaműveket sajnos nem áll módunkban más digitális formában (pl emailen keresztül) vagy nyomtatott formában átvenni. A szervezők fenntartják a jogot arra, hogy a kiírást módosítsák és a határidőt meghosszabbítsák.

A pályázatról kérésre bővebb felvilágosítást adunk e-mailen és messengerben is,
de érdemes a Facebook oldalunkat is követni további részletekért és friss információkért!Utolsó frissítés: 2022.11.15.