Mészárosné Szuda Melinda

amatőr költő-meseíró

Felvidéken,Muzslán élek egy szép magyar faluban.

A gyermekvers,az egy csoda,ahogy a gyermek is! 

1976-Októberében születtem- Felvidéken.

3-éves papírfeldolgozói középiskolát végeztem el. Felnőtt fejjel,élelmiszeripari tanúsítványt szereztem,ami eladóként vált hasznossá számomra.

1994-ben  mentem férjhez,házasságunk 30-évében járunk 2024-ben! Egy gyermekem van.

Meséim közt a kedvenc mese.:Micimackó,ez egy csodálatos mese,nagyon is sajnálom ,hogy nincs tv-ben....halottam valamiért kitiltották a mostani kor emberei....

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget a Meskete.hu -oldalán! Az ,hogy olvassák verseimet,örömmel tölt el! Igazán szép ez a Meskete oldal,öröm ide írni, örömmel olvasok viszont másokat is! Elnézést kérek minden olvasómtól,ha itt-ott hiba esik meséim helyesírásába,(amatőrként s Felvidéki Magyarként,én igyekszem.)

 Szépet szeretnék adni meseversben,mert a verses rím az ami számomra jön a tollamból.

Nagyon,de nagyon szeretem a gyereket!

2023.Április 25-én leltem rá a Meskete.hu-oldalra,egy ismerősöm oda töltött fel versét s megosztotta.Na szóval, ismerősöm meseversére rákattintottam ,s nézegettem az oldalt,a Mesketét,szép,s láttam lehet jelentkezni,de kicsit féltem,mert Felvidéki Magyar vagyok,gondoltam mi lesz ,ha nem írok szépen.

Csodás a Meskete oldal!

2021-től írok meseverseket,azelőtt az élet verseit vetettem papírra,a Poet.hu oldalán,s a Holnap Magazin,oldalán.Verseimet negyed évente ,mivel úgy jelenik meg a falusi Hírmondó újságunk, akkor tesznek bele innmár 4-éve mindig egyet.Sokszor volt a címlapon is versem az Őszről,Nyárról,....

Még nincs saját könyvem. Nem tudom magamnak megengedni,hogy kiadjak egy könyvet!( nagyon drága ez számomra)

Talán amikor nyugdíjas leszek,ha megérem,talán addigra lesz egy szép kis mesekönyvem,egy aranyos meseverses. Igen,ez jó volna!

A kezdő íróknak tapasztalatot az élet ad,s ha van rá készsége valakinek ,írjon!

 Igazán jót s szépet csak szívből lehet alkotni,s szeretni kell az írást,mert csak így lehet!

 

Maradok szeretettel mindenki felé.: Mészárosné Szuda Melinda.