Barion Pixel

Cettler Gertrúd

amatőr író

Köszöntöm a Kedves Olvasót!

Cettler Gertrúd vagyok, általános iskolában tanítok angol nyelvet már egy évtizede. Szakmámból kifolyólag mindennapjaim szerves részét képezi a kreativitás, kíváncsiság az új dolgok felé és a sportosan aktív életmód. Imádok a családommal és a barátokkal természetbe járni, kirándulni, túrázni, amik nagyban meghatározzák írásaim létrejöttét.

Rímfaragással és a gondolataim megörökítésével még az egyetemi tanulmányaim során kezdtem el foglalkozni. Egy íráskészség fejlesztésére irányuló angol nyelvi kurzus adta az ihletet, ahol azt a feladatot kaptuk, hogy vezessünk naplót angolul. Nos, ekkortájt kezdtem el párhuzamosan angol és magyar nyelven is verselgetni. Aztán a folyamat nem állt meg, újabb és újabb rímeket próbáltam faragni. Később pedig alkotóképességem kiteljesítése céljából túrázásaim során kattintott saját fotók készítése és amatőr gitárpengetések kreálása is magával ragadott, melyeket olykor felhasználok verseim „háttereként”.

Gyermekeknek alkotott verseimmel szeretnék vidámságot, erkölcsi tanítást és elgondolkodtató pillanatokat is belecsempészni az olvasásra szánt időbe.

Kellemes olvasást kívánok!

 

Sütibeállítások