LadydaL

amatőr író

Kéri Nikolett vagyok, amatőr író. Elsősorban fantasy történeteket szoktam papírra vetni, de az utóbbi időben belekóstoltam kicsit más műfajokba is, mint például a gyerekmese írásba. Korábban egyébként csak a magam szórakoztatására forgattam a tollam, de mióta megmutattam pár barátomnak az irományaimat, akiktől pozitív visszajelzést kaptam, megjött a kedvem, hogy megosszam másokkal is, ami a fiókban vagy éppen a kútfejemben lapul. Ötletem nagyjából ezernyi, most is legalább 5 könyvnek való story fut a fejemben, de az egyik legnagyobb hibám, amiért néhányan utálnak is, hogy nem sűrűn szoktam befejezni őket. És általában nem azért mert nincsen befejezése, hanem mert félek, hogy véget ér a főhősömmel az utazásom, hisz minden hőssel együtt kalandozom én is. Azért szeretek írni, mert szeretek más világokba elrepülni, valaki mássá válni általuk. Szerintem ezzel a legtöbben így vagyunk.

Ezen kívül más hobbiknak is élek, ilyen például a rajzolás és a festés, és ha tehetném a világ összes kézműves foglalkozását kipróbálnám, mert lenyűgöz a kreativitás.

Kiadott könyvek


Jelenleg nincs kiadott könyvem, viszont van egy novellám, amit az egyetlen pályázaton, amire jelentkeztem, negyedik helyezettként beválasztottak egy novellás kötetbe. Egyelőre nincs hír arról, hogy mikor adják nyomtatásba, viszont Gréger Csaba- Halhatatlanok honlapján elolvasható a nyers változata.

https://halhatatlanok-magazin.mozellosite.com/tortene/a-kiralyno/?fbclid=IwAR0EqjWWj75MXoEfycVGN8cgZ2KckCMp3b-EEcqJcpYb1fQNoAOPrs5u2m8