Barion Pixel

M. Fehérvári Judit

irodalmár
Tisztelt Pályázatot Kiírók!
 
M. Fehérvári Judit néven írok egy ideje, a teljes nevem: Mocsár Gáborné Fehérvári Judit. Amit tudni lehet rólam, nagyjából itt megtalálható: https://hu.wikipedia.org/wiki/M._Feh%C3%A9rv%C3%A1ri_Judit
 
A pályázatom benyújtásával egyidejűleg elfogadom, hogy alkotásom elküldésével hozzájárulok, hogy művem a www. meskete.hu szervezői felületeiken a nevem, mint szerző feltüntetésével publikálják.
 
Pályázatom elküldésével hozzájárulok, hogy a www.meskete.hu oldal szervezői a későbbiekben tájékoztatási céllal e-mailt küldhessenek nekem a mesékkel kapcsolatos  irodalmi pályázatok, versenyek, programok kapcsán.
 
A Magyar Irodalmi Szerzői Jogvédő és Jogkezelő Egyesület (MISZJE) Adatkezelési Szabályzatát, elolvastam, az abban foglaltakkal egyetértek és elfogadom.  
 
Minden más, a pályázattal kapcsolatos dolgot is elfogadok, a művem, email-címem és a nevem további célokra is felhasználható.
 
Nyilatkozom továbbá arról is, hogy ez a munkám kizárólag a www.meskete.hu állatmesék pályázatára készült, sem internetes felületen, sem lapokban, könyvben, azaz sehol sem jelent meg és a pályázat elbírálásáig semmiféle módon nem publikálom.
 
Tisztelettel:
 
M. Fehérvári Judit

Kiadott könyvek


 

Sütibeállítások