Szűcs Eszter

Történetíró

Szűcs Eszter vagyok, 15 éves. Sajnos a szüleim két éve elváltak.  Szabadidőmben olvasok, történeteket írok. 2019 – ben jelent meg az első könyvem. Ez egy természettudományi alkotás. A címe: Az oroszlánok átlagos élete.  Most írom a következő könyvemet, amit regénynek tervezek. Egy fantázia sztori. Ezt is ki szeretném adni, ha elkészült.  Nagyon sok novellát írok, sok pályázaton veszek részt. Még nem vagyok nagyon ismert, de szeretném, ha sok ember megismerne engem, az írásom által. Nagyon szeretek alkotni. Felnőtt koromban olyan munkát szeretnék választani, amivel valamit adok a világ számára. Valamilyen alkotást, ami az én nevemhez köthető. Az én álommunkáim között szerepel, hogy vagy sikeres író szeretnék lenni vagy remek lovas vagy divattervező, esetleg híres énekesnő. A hobbim az állatgondozás lenne. Nagyon szeretem az állatokat, főleg a lovakat. Négy éve lovaglok. Szeretnék egy saját lovat, de a szüleim nem nagyon engedik. Humán beállítottságú vagyok, de gondolom ez már kiderült.

Kiadott könyvek


Első könyvem: 2019-ben: Az orszlánok átlagos élete (természettudományi könyv)

Szerepeltek a műveim kiadott könyvekben. Az egyik művem egy antológiábam szerepel. A művem címe: A természet poétája. A könyv címe pedig: Róka erdő. ( A természet poétája, piktora és tolnoka 2022). Ez volt az első olyan könyvem, ami megjelent valahol. Egy pályázat során válogatták be a könyvbe.

A másik művem szintén egy antológiában szerepel. A művem címe: Viták közepén. A könyv címe: Szárnypróbálhgatók. (Magyar anyanyeélvű alkotók országos antológiája 2023)