Terézia

Meseíró

Sziasztok!

Tóth Terézia vagyok, 30 éves veszprémi lány. Már gyerekkorom óta szeretem a mesék világát, és a színes , izgalmas történeteket. Tán mondhatom, hogy " gyereklelkű" vagyok. Soha nem növök fel.  Mindig is kavarogtak történetek, illusztrációk a fejemben, míg nem egyszer csak elkezdtem írni és rajzolni ezeket a gondolatokat. Nagyon élvezem és szeretem a folyamatokat és mikor már  kézzel foghatóvá válnak  ezek a színes tervek, gondolatok! :)

Mint az Instagram oldalamon is látható, egyediek, színesek a grafikáim, folymatosan fejlesztem magam, új grafikai technikákat próbálok ki. Sokszor próbálkozom a meséimet beküldeni kiadókhoz, sajnos eddig még nem volt nagyobb eredményekben sikerem... persze leszámítva a barátok, család elismerését. Ők nagyon témogatnak, és bíztatnak. Szerintük ezeknek az illsztrációknak és történeteknek napvilágot kell látniuk!  Nagyon jól esnek ezek a szavak, és ilyenkor mindig jobban és jobban elszánt leszek, hogy egyszer majd valóban a saját kezemben olvashatom a mesémet, könnyv formájában,  illetve az illsztrációimat visszanézhetem egy történet melett. Ez az a világ,  a mesék világa, ahol igazán jól érzem magam és kitudok teljesedni, egy kicsit félre huzódni a hétköznapokból.

Hálás vagyok, és köszönöm ezt az oldalt a Mesketének, itt talán ezzel a sok kis aranyos, kedves dologgal amit megalkottam tudok mit kezdeni, tudok kihez szólni, és ha valakinek tetszik, akkor ezzel örömet szerezni. Többet adni gyerekeknek, felnőtteknek, inspirálni egymást a mesére ... 

Kiadott könyvek


Könyvek nem jelentek meg. Eddigi elismerések, folyóiratban jelent meg kisebb novellák. Illetve pályázatok keretében olvashatóak egy pár művem. Inkább a fiataloknak, felnőtteknek szól, mintsem gyerekeknek.