Barion Pixel

Könyvajánló: Farkas Anikó – Karácsonyanyó Adventi Meséi


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
Az Adventi időszak mindig nagyon különleges. Több anyukával is beszélgettem, akik olyan mesekönyveket kerestek, amely segít megérteni az Advent és a karácsony lényegét, én pedig most ehhez találtam nektek egy fantasztikus mesekönyvet.

Az Adventi időszak mindig nagyon különleges. Több anyukával is beszélgettem, akik olyan mesekönyveket kerestek, amely segít megérteni az Advent és a karácsony lényegét, én pedig most ehhez találtam nektek egy fantasztikus mesekönyvet.

Tudom, hogy tegnap már a második adventi gyertyát is meggyújtottuk, de még mindig nem késő Adventi mesekönyvet beszerezni, hogy a hátralévő heteket, napokat átjárja a szeretet, a melegség, a meghittség és az ünnepi hangulat. Mi szinte minden este együtt bekuckózunk, és olvasunk egy téli vagy adventi mesét. Az elmúlt napokban Farkas Anikó Karácsonyanyó Adventi Meséit olvastuk, amely kifejezetten azoknak szó, akik szeretnének ráhangolódni a közelgő ünnepre.

Bár a könyv fizikai formában még csak most került hozzám, én már olvastam Anikó mesekönyvét még a megjelenése előtt, és büszkén mondhatom nektek, hogy a kötet hátuljában is olvashattok tőlem egy rövid ajánlót, hogy miért is érdemes kézbe venni decemberben.

A mesekönyv négy mesét tartalmaz, az Adventi négy hetére egyet-egyet. Nem szükséges persze hetente csak egy mesét elolvasni, bátran haladjatok sorba, de az is remek élmény, ha minden vasárnap, az Adventi gyertya meggyújtása után elhangzik az adott hét meséje.

A Karácsonyanyó Adventi Meséi c. mesekönyv tele van szeretettel, és ami számomra nagyon különleges benne, hogy teljes mértékben át tudja adni mindazt a csodát, azt a melegséget és meghittséget, ami ennek az időszaknak a sajátja.

Amikor először olvastam a meséket, ezt írtam Anikónak:

„Kifejezetten a karácsonyi időszakra ajánlott mesék. Segít ráhangolódni az ünnepre, nemcsak a gyerekeknek, de a szülőknek is. Igazi bekuckózós mesék.”

Most sem mondhatok mást, mint hogy ez egy remek kötet mindazoknak, akik az adventi időszakot közös családi élményként szereti megélni, együtt készülődni, és kedves, adventi meséket olvasni. A Karácsonyanyó Adventi mesét ovisoknak és kisiskolásoknak egyaránt ajánlom, de szülőként is nagyon jó élmény olvasni.

Köszönöm Anikónak, hogy megajándékozott minket egy példánnyal, még szebbé tetted nekünk a karácsonyvárást.

A könyvet itt tudjátok megvásárolni.

 

 

 


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
Kőszegi-Arbeiter Anita, hivatalos szerző

Kőszegi-Arbeiter Anita vagyok, két kislány boldog édesanyja, másodsorban meseíró, aki imád olvasni és történeteket kitalálni. Kezdetben fantasy és thriller novellákat írtam, aztán Csenge lányom elérte azt a kort, amikor a mesék akkor a legizgalmasabbak, ha ő is a részese lehet. Így hát együtt, kettőnk fantáziájának segítségével alkotunk meg új világot, ami tele van csodával és varázslattal. Minden este e...

Sütibeállítások