Meskete az Őszi zsongáson


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
Mekete az Őszi zsongás rendezvényen Debrecenben.

            Ma délelőtt Debrecenben az Origó 98’ Egészségért Szociális és Tömegsport Egyesület Őszi zsongás rendezvényén vettem részt, ahol a játszótér egy árnyas fákkal körbe ölelt részén kaptam egy asztalt és padokat, ahol mesélhettem, beszélgethettem a gyerekekkel és szüleikkel. Werlingné Sziget Ildikó színezői mágnesként vonzották őket, ezeket előre kikészítettük, mellé raktuk az illusztrált meséket, és miközben a kicsik szorgalmasan festettek, én meséltem nekik, és beszélgettem velük a történetekről. A szülőknek bemutattam a meskete.hu weboldalt, nagyon sokan nem ismerték. Mindannyian örültek, hogy ilyen nagy a választék az oldalon, az, hogy hangosmese is létezik rajta, különlegesnek bizonyult. Tudattam velük, hogy ehhez regisztrálás szükséges, amely 20 másodperc alatt megtörténik, és az adataik biztonságban maradnak, mert még a weboldal tulajdonos sem fér hozzá, továbbá ingyenes marad a belépés. Említettem az ismert emberek mese olvasását is, mely hamarosan hallható és látható lesz.

Közben pár méterre tőlem zajlottak a kézműves foglalkozások, történelmi korok bemutatója, Aqua manó party, vakvezető kutya bemutató, arcfestés, bár őszintén megmondom, bármennyire is érdekelt engem, nem sokat láttam belőle, mert el voltam foglalva azokkal a gyerekekkel, akik a mesélő sarokban színeztek. Az elején tudtam két-három kicsivel beszélgetni egyszerre, akkor fényképeztem is a szülők engedélyével, de a későbbiek során mikor hatan-nyolcan odajöttek, már csak azon igyekeztem, hogy mindenkihez tudjak szólni néhány szót.


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
Kovácsné Demeter Monika Iringó, meseíró

Debrecenben születtem. Itt érettségiztem a Tóth Árpád Gimnáziumban, itt végeztem okleveles vegyészként a Kossuth Lajos Tudományegyetemen. A BIOGAL- TEVA Gyógyszergyárban 40 évig dolgoztam gyógyszerfejlesztőként. Két fiam és négy unokám van. Gyerekkorom óta szeretek történeteket írni. A meseírást 2023-ban kezdtem, és ez új utat nyitott az életemben. Remélem, akik olvassák a meséimet, azoknak örömöt szerze...