Barion Pixel

A szakma világa


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
  • 2023.
    okt
  • 06

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kisfiú, aki Máténak hívták. Máté mindig is kíváncsi volt a világra, és már kiskorában elkezdett álmodozni arról, hogy milyen szakmát választ majd, amikor felnő. Minden este, mielőtt elaludt, Máté a szakmákról ...

Kép forrása: Pinterest

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kisfiú, aki Máténak hívták. Máté mindig is kíváncsi volt a világra, és már kiskorában elkezdett álmodozni arról, hogy milyen szakmát választ majd, amikor felnő. Minden este, mielőtt elaludt, Máté a szakmákról álmodozott, és izgatottan várta, hogy felfedezze a különböző lehetőségeket.

Egyik reggel Máté ébredés után úgy döntött, hogy elindul a városba, hogy felfedezze a különböző szakmákat. Elsőként egy kis cukrászdába ment, ahol a cukrászok finom süteményeket készítettek. Máté nagyon élvezte a látványt és a finom ízeket, de rájött, hogy ő nem szeretne cukrász lenni.

Következő állomása egy kis állatkert volt, ahol a gondozók a különböző állatokról gondoskodtak. Máté nagyon szerette az állatokat, de rájött, hogy ő nem szeretne állatgondozó lenni.

Máté továbbment a tűzoltóságra, ahol a tűzoltók bátran harcoltak a tűzzel. Máté izgatottan figyelte, ahogy a tűzoltók a veszélyes helyzetekben segítenek, de rájött, hogy ő nem szeretne tűzoltó lenni.

Máté folytatta az útját, és meglátott egy kis könyvesboltot. Belépett, és rájött, hogy a könyvek világa lenyűgözi. Máté elkezdett olvasni, és rájött, hogy ő szeretne író lenni. Írni szeretett volna olyan meséket, amelyek boldoggá teszik az embereket.

Máté hazament, és elkezdett írni. Írt vidám meséket, amelyek tele voltak kalandokkal és varázslattal. A mesékben a főszereplők mindig megtalálták a boldogságot és a sikerüket a választott szakmájukban.

Máté meséi hamarosan híresek lettek a városban. Az emberek boldogan olvasták őket, és mindig várták a következő történetet. Máté boldogan élt a mesék világában, és soha nem felejtette el, hogy álmai valóra válhatnak.

Máté felnőttként híres író lett, és meséi az egész világon népszerűek lettek. Mindenki imádta a történeteit, és Máté boldogan élt a választott szakmájában.

Ez a mese arra tanít minket, hogy mindig kövessük a szívünket, és válasszuk azt a szakmát, amit igazán szeretünk. Mert csak akkor lehetünk boldogok és sikeresek, ha azt csináljuk, amit szeretünk.

Lévai Anett Karolina, Amatőr meseíró

Sziasztok jelenleg most keztem el mesét irni 2023.10.06 egy mese író ajánlotta innen hogy töltsék fel a mesék és hogy fojtásam 16 éves vagyok


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/

Vélemények a meséről

Ehhez a meséhez még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első aki véleményezi!
A szerző biztosan nagyon hálás lesz érte!