A színtelen szivárvány


http://mocorgohaz.hu/
  • 2023.
    feb
  • 28

Egyszer volt hol nem volt volt egyszer egy szivárvány. Ez a szivárvány azonban színtelen volt mert a kislány aki rajzolta elfelejtete kiszinezni. A színtelen szivárvány emiatt nagyon szomorú volt mert ö is olyan színes és vitotó akart lenni mint a többi ...

Kép forrása: Saját

Egyszer volt hol nem volt volt egyszer egy szivárvány. Ez a szivárvány azonban színtelen volt mert a kislány aki rajzolta elfelejtete kiszinezni. A színtelen szivárvány emiatt nagyon szomorú volt mert ö is olyan színes és vitotó akart lenni mint a többi szivárvány. De hiába várt a kislány nem jött. Egyszer csak a kislány bejött a szobába a színtelen szivárvány reménykedvel várta,hogy a lány oda sétáljon az íróasztalhoz és kiszíneze,de sajnos nem így lett nem az asztalhoz hanem az ágyhoz ment lefeküdni. Másnap a színtelen szivárvány ismét izgatottan várta,hogy a kislány kiszíneze,de újból csalódnia kellett. Szombat reggel már nem volt annyira lelkes de azért figyelt és valóban csoda történt úgyis a kislány egyenesen az íróasztal felé tartott. A színtelen szivárvány nagyon izgatottan lett. Nem is kellett csalódnia mert a kislány oda sétált a színtelen szivárványhoz és azt mondta:

-Hát téged meg miért nem színeztelek ki?

Amit ezt kimondta leült az asztalhoz és gyönyörűen ki színezte a színtelen szivárványt sőt már nem is színtelen hanem színes szivárvány. Ha nem hiszed járj utána.  

Süni, Amatőr író

Ezt a mesét írta: Süni Amatőr író

Sziasztok kedvenc időtöltésem a maseírás és a festés barkácsolás szeretném megmutatni a meséimet minden kinek .


http://mocorgohaz.hu/

Vélemények a meséről

Ehhez a meséhez még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első aki véleményezi!
A szerző biztosan nagyon hálás lesz érte!