A tárgyakat elnyelő kanapé


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/

Egyszer volt hol nem volt, volt egy piros kanapé. Ez a kanapé folyton éhes volt. Mindent elnyelt ami csak befért a szájába. 
Kedvenc eleségei a játékok voltak. Szerette az autókat, kisebb babákat, pici kinder játékokat. A nasikat sem vetette meg azt is s...

Kép forrása: Freepik.com

Egyszer volt hol nem volt, volt egy piros kanapé. Ez a kanapé folyton éhes volt. Mindent elnyelt ami csak befért a szájába. 

Kedvenc eleségei a játékok voltak. Szerette az autókat, kisebb babákat, pici kinder játékokat. A nasikat sem vetette meg azt is szívesen elfogyasztotta. Alig várta, hogy a sós kukó vagy popcorn lepotyogjon és ő megehesse. Egy nap jutott is neki mindenből bőven. Annyira sokat evett, hogy nagyon tele lett. Szerette ha a gyerekek játszanak és ugrálnak rajta, ilyenkor mindig vidáman nevetett. Most viszont ehhez sem volt kedve. Viszint a gyerekeket ez nem zavarta. Ők csak ugráltak és ugráltak nagyokat nevetve. Egyszer csak hipsz és hopsz!!! A mindent elnyelő kanapé a játékokat mind előadta. Volt ott lego, ékszer, színes ceruza,  popcorn, pénz és néhány barbi ruha.

A kanapé megígérte többé nem lesz mohó. A játékok elnyelése nem is olyan jó. 

Mariannka, Amatőr író

Ezt a mesét írta: Mariannka Amatőr író

Kedves olvasó! Mindig is érdekelt a vers és mese írás. Diák koromban gyakran írtam verseket. Most, hogy van két imádnivaló gyerkőcöm szeretek mese írással is foglalkozni. Egy mese során az ember szabadjára engedhetii a képzeletét. Olyan dolgok is megtörténhetnek amik a valóságban nem. Engem teljesen ki tud kapcsolni. Néha a kislányom is besegít és ötleteket ad mi történjen a szereplővel egy mesében. Tudom nem vagyok...


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/

Vélemények a meséről

Ehhez a meséhez még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első aki véleményezi!
A szerző biztosan nagyon hálás lesz érte!