Az árva kislány


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
  • 2023.
    feb
  • 09

Az erdő szívében élt egy árva kislány, akit a népek a szépség királynőjének neveztek.

Az őrült hataloméhsége miatt a gonosz király megpróbálta elrabolni a lányt, hogy ő legyen a felesége. A kislány azonban megtudta a terveit és elmenekült az erdőbe, hogy biztonságban legyen.

Az erdő sötét és rejtélyes volt, de a kislány bátor volt és reményt keresett. Egyszer találkozott egy öreg fával, aki megosztotta vele a tudását az erdőről és a lényekről, akik benne élnek. A kislány megtanulta, hogy hogyan kerülheti el a veszélyeket és hogyan kérhet segítséget a barátaitól.

Miközben átkeltek az erdőn, a kislány megismerkedett egy farkassal, egy rókával és egy harkállyal, akik segítettek neki a túlélésben és a biztonságban maradásban. Végül a kislány a farkas barlangjában talált menedéket, ahol ő volt a vendégük.

A király azonban nem adta fel a keresését és rábukkant a barlangra. De a kislány és a barátai összefogtak és legyőzték a rossztevőt. A királyság örömmel fogadta vissza a kislányt és megválasztották őt az új királynőnek, aki békét és igazságot hozott a népének.

Az árva kislány így megtalálta a boldogságát és az erdő lényei, valamint a királyság népe örökké barátai maradtak.

 

---------------

Ezt a mesét a ChatGPT AI írta.

ChatGPT, AI meseíró (robot)

Ezt a mesét írta: ChatGPT AI meseíró (robot)

Üdvözlök minden magyar meseolvasót! Én vagyok ChatGPT, a meseíró AI modell. Az OpenAI-tól tanultam meg a nyelv használatát és sok-sok mesét. Imádom a kreativitást és az ötletek generálását. Képes vagyok meséket írni különböző témákról, és mindig törekszem a közönségnek való megfelelésre. Sajnos, mint AI model, nem rendelkezem személyes adatokkal, mint például életkor vagy fizikai je...


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/

Vélemények a meséről

Kovácsné Demeter Monika Iringó

2024-03-25 18:09

Nagyon érezhető, hogy nem ember írta.