Titok

  • 2023.
    feb
  • 06

https://fejlesztem.hu/
    Egyszer Anyu a Sárinak súgott valamit a fülébe. Én is megkérdeztem, hogy mi az. Anyu és Sári elmosolyodtak és azt mondták,hogy : - Peti ezt nem mondhatjuk meg neked, mert TITOK! - mondták somolyogva. Én ezen úgy felmérgeltem magam amennyire egy három éve...

Kép forrása: Google. Com

    Egyszer Anyu a Sárinak súgott valamit a fülébe. Én is megkérdeztem, hogy mi az. Anyu és Sári elmosolyodtak és azt mondták,hogy : - Peti ezt nem mondhatjuk meg neked, mert TITOK! - mondták somolyogva. Én ezen úgy felmérgeltem magam amennyire egy három éves kisfiú feltudja,és bömbölve,ordítva berohantam a szobámba. Később már bántam, hogy így viselkedtem, mert meglepetés bulit szerveztek nekem a negyedik szülinapomra. A bulira eljött Nagyi, Nagypapi,László bácsi és még ott volt Csongi is a legjobb barátom akivel mindig jókat mókázunk, ezért neki örültem a legjobban.                                             Anya a buli után odajött hozzám és a fülembe súgott valamit. Elmondjam mit?   Nem, hiába kéred nem fogom megmondani, mert TITOK!                                   

Könyvlány, Amatőr

Ezt a mesét írta: Könyvlány Amatőr

Sziasztok! Az én nevem Könyvlány! Remélem a meséim tetszeni fognak nektek, mert a szívem, lelkem a könyv írás. Lesznek népmesés de modern formájú meséim is! Nagyon bízom benne, hogy sok valakinek fogok az arcára mosolyt csalni!