Bokor Izabella

Meseíró, Író

Bokor Izabella vagyok,

Erdélyben születtem 1969-ben.

Jelenleg Magyarországon élek,Tanulmányaimat Erdélyben végeztem,családot is ugyanott alapítottam. Aztán úgy hozta a sors,hogy a családommal Magyarországra sodort az élet 2007-ben. Gyerekeim születése mélyítette el bennem a mese birodalmát,annak csodálatos világát . Egy ideig a meséskönyvekből olvastan esti mesét,majd kérésükre saját mesékkel kellett elkényeztetnem .Élveztem minden pillanatát a fantáziámnak,csodás érzés volt abban a világban létezni,elfeledni a valóságot,a gyerekeimmel a mesevilágban repülni,maga a csoda volt. Most is egy élmény visszagondolni és mosollyal az arcomon suhanni el e csodás érzés fölött.Itt kezdődött el a meseírás gondolata. Az a gondolat,hogy sok gyerek arcára tudok mosolyt csalni,el tudom repíteni e csodás világban,hatalmas motiváció volt számomra.Akkor még nem gondoltam,hogy nem is olyan könnyű ezt a feladatot végrehajtani,milyen nagy munka vár amíg a gyerekek kezében kerül egy meséskönyv,ha egyáltalás lesz lehetőség arra,hogy oda kerüljön.Sajnos rengeteg kudarccal a hátam mögött,mutatom be a három kiadott könyvemet,sajnos kapni sem boltokban,sem online nem lehet megvásárolni. Nem tudom bemutatni,nem tudom mutatni,hogy ezen a linken keresztül bele olvashatsz,meg tudod ismerni a könyveimet mivel nincs lehetőség.Mélységesen sajnálom,hogy a lelkesedésem,az írás iránti szeretetem hiábavaló,nincs lehetőségem bemutatni nagyon sok ok miatt amire képes vagyok,amit szeretnék csinálni tiszta szívvel,örömmel. Nincs lehetőség bejutni egy kiadóhoz,szóba sem állnak,meg sem nézik a munkádat,bele sem olvasnak,hogy érdemes veled dolgozni egyáltalán. Kénytelen vagy magán kiadóhoz fordulnod,ahol köztudott,hogy csak a kifizetett összeg van érvényben,ha pluszban szeretél érvényesülni mind kemény összegekben kell számolni,sem a marketing nem fér bele a kifizetett összegben,sem a javítások,sem a segítségek. Elengedik a kezed amint a könyved megjelenik,amit keményen kifizettél és itt befejeződik a történet részükről.Ezt sem anyagilag,sem a további munkák amik által esetleg értékesíteni tudnád a könyved nem lehet megvalósítani. Aztán az is lehet,hogy csak nekem nem volt szerencsém...

2012-ben jelent meg az első Meséskönyvem  " A medvecsalád" , magánkiadásban a  Novum Publishing kiadónál. Határtalan boldogság őlelt magához,úgy éreztem elértem a célomat,én voltam a legboldogabb ember a földön,a kezemben rótartottam életem első megjelent meséskönyvemet. Sajnos ezután jöttek a buktatók,amivel nem számoltam és a könyvem sikertelenségével kellett szembenéznem ami borzasztóan fájt,csalódást okozott és nem utolsósorban a motivációmra hatott ki. De mégsem adtam fel a harcot, folytattam. 

2014-ben megjelent  " A pillangótestvérek" című meséskönyvem magánkiadásban az  Underground kiadó berkeiben. Boldogságom szintén határtalan volt amíg ismét beleestem a kudarban. A meséskönyv amit a kezemben tartottam egy kis füzethez hasonlított a csodálatos illusztációkkal. A sírás folytogatott, a tartalma elveszett,nem volt az a késztetés,hogy ezt a meséskönyvet el kell olvasni...Kudarc a második könyvemmel ismételten. 

 

2018-ban megjelent  " A Nő" című könyvem, szintén magán kiadásban a Publó kiadó által. A gyönyörű borító amit választottam,már sokat elmond a tartalomról .Felkeltette az érdeklődésemet egy kis regény írása, ami az internetes társekerés küzdelmeiről szól.A mai modern világ csapdái, az emberiség embersége vagy épp az embertelensége szerepe az életünben ,milyen hatással ér el bennünket.

Röviden ennyi az írói pályafutásomról. Ha szomorú is vagyok a sikertelenségem miatt, ugyanakkor büszkén tölt el a három kiadott könyvem,melyek" A Pillangótesvérek" kivételével,be vannak jegyezve az   Országos SzéchényKönyvtár -ban ,jelen vagyok mint író. 

 

https://gabicsabi.hu

Kiadott könyvek


A medvecsalád

Hat rövid mesét tartalmaz,illusztrációval ellátva,sajnos fehér - feketében.

Vidám állatmesék.

A pillangó testvérek

Vidám kis mese a csodálatos pillangók társaságában,illusztrációval ellátva.

A Nő

Rövid regény. Az inernetes társkeresés rejtelmei.