Könyvajánló: Tóth Anita - Tündérföldön álomporral


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
Bizony a meseírók életében is akad olyan, hogy egy történet nem ért véget azzal, hogy a kötet a nyomdába került, mert a szereplők új kalandokra indultak. Így történt ez Tündérföldön is.

Bizony a meseírók életében is akad olyan, hogy egy történet nem ért véget azzal, hogy a kötet a nyomdába került, mert a szereplők új kalandokra indultak. Így történt ez Tündérföldön is.

Tóth Anita Tündérföldön c. kötetét decemberben már bemutattam nektek, azóta is különleges helyet foglal el a szívember a két kis tündér története. De a történet karácsonnyal nem ért véget, ahogyan a mi életünk megy tovább, úgy a két kis tündér is új kalandokba keveredett.

Anita következő kötetet a Tündérföldön álomporral változatlanul Mazsi és Csipiszke kalandjait mutatja be, melyek továbbra is nagyon izgalmasak, egyszersmind szívmelengetőek. Szembenéznek rettenetese viharra, vakondveszéllyel, de új rokonokat is megismernek.

A könyv változatlanul csodálatos látványvilággal bír, nekem most is a régi mesekönyvek hangulatát idézi, amit gyerekként lapozgattam. De nemcsak a látvány csodás, hanem a lapok között megbújó történetek is. Izgalmas, varázslatos, és tanulságos, minden, amit én egy tündérmesétől elvárok. A kicsi lányom nagy kedvence lett, de biztos vagyok benne, hogy más ovisnak is elrabolja majd a szívét ez a mesekönyv.

Mindenkinek ajánlom, aki már olvasta a Tündérföldön c. mesekönyvet, de azoknak is, akik még nem tették meg, higgyétek el, bele fogtok szeretni. Kisiskolásoknak is nagyon jó lehet arra, hogy gyakorolják az olvasás, hiszen a fejezetek nem túl hosszúak, és a betűméret is ideális a számukra.

A könyvet itt tudjátok megvásárolni.

 


http://mocorgohaz.hu/
Kőszegi-Arbeiter Anita, hivatalos szerző

Kőszegi-Arbeiter Anita vagyok, két kislány boldog édesanyja, másodsorban meseíró, aki imád olvasni és történeteket kitalálni. Kezdetben fantasy és thriller novellákat írtam, aztán Csenge lányom elérte azt a kort, amikor a mesék akkor a legizgalmasabbak, ha ő is a részese lehet. Így hát együtt, kettőnk fantáziájának segítségével alkotunk meg új világot, ami tele van csodával és varázslattal. Minden este egy...