Márciusi Vers és Meseíró kihívásunk 4. feladata


http://mocorgohaz.hu/
A hónap végéhez értünk, így elhoztuk a Márciusi vers és meseíró kihívásunk utolsó feladatát! 

A hónap végéhez értünk, így elhoztuk a Márciusi vers és meseíró kihívásunk utolsó feladatát! 


Nagyon izgatottan kezdünk bele a hónapba, kiváncsiak voltunk arra, hogy mennyire fog ez a játék nektek tetszeni, de örömmel látjuk, hogy minden egyes feladatra nagyon sok jó mese és vers került fel az oldalra. 
Ennek őszintén örülünk, és ha Ti is szeretnétek, nagy valószínűséggel lesz még hasonló kihívás a oldalon! :) 

A 3. heti feladatnál nem volt könnyű dolgotok, ennek ellenére szuper mesék és versek íródtak ezen a héten is. Vasárnap kisorsoltuk a 3. heti nyertest, aki ezúttal Aurora Amelia Joplin lett, aki a Zelda boszi szíve című meséjét töltötte fel a kihívásra. Gratulálunk neki! :) 

4. feladat – 4. hét (március 25-től 30-ig)

Az utolsó heti feladat talán nem lesz túl bonyolult:
Ezúttal egy klasszikus mesét kell átdolgoznotok, ez a mese pedig nem más, mint a Három kismalac és a farkas!Az eredeti történetet valószínűleg mindenki ismeri. 
Természetesen nem az eredeti mesét kell a saját szavaitokkal megírni, hanem ebből ihletet meríteni, és egy saját történetet kitalálni a szereplőkkel (három malac és a farkas), illetve a velük történt alaphelyzettel (házépítés, stb.)

Lehet modern köntösbe bújtatva, építőipari vállalkozást adni a malackáknak, vagy akár lehet most a farkas jó is, aki segít a malacoknak építkezni
A kihívásra írt meséket és verseket, kérlek, töltsétek fel a Meskete.hu oldalra, a „Márciusi kihívás” kategóriába. Szombat (03.30.-ig) éjfélig tudjátok feltölteni ezeket a meséket és verseket, a legjobb beküldött művek közül pedig vasárnap fogunk véletlenszerűen kisorsolni egy nyertest.
A nyeremény egy 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány a Fejlesztem.hu jóvoltából! 								</div>
								<div class=

http://mocorgohaz.hu/
Gutási Gábor, meseíró

Ezt a cikket írta: Gutási Gábor meseíró

Webfejlesztő, vállalkozó és nem utolsósorban; családapa. Egy 7 éves kisfiú és egy 3 éves, csöppnyi kislány boldog apukája. „Életem során jelentős szerep jutott kedvenc időtöltésemnek, az írásnak. Már kisiskolás korom óta esszéket és verseket küldtem a helyi újságba, majd felnőttként éveken át vezettem saját apukás blogomat, mellette pedig szülővárosom heti lapjában vezettem a rendszeresen megjelenő informatikai ro...