Barion Pixel

Porzócska Életre kélt


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
  • 20
  • 2023.
    júl.
...berévültem egy pillanatra és megpillantottam Balogh Bettina egyik vendég illusztrátor pólóját amin az kis rajzfigurája pontosan olyan stílusban rajzolódott mint az én Porzócskám. Majdnem hanyatestem meglepődésemben...

Gyógynövény-Fűszernövény termesztői OKJ-m megléte lévén egyik nap buzgott bennem a vágy, hogy el kellene kezdjek megint valami témában aktívkodni. És mivel az anatómia kilőve már, agyaltam-agyaltam mi lehet még gyógyító ismeretterjesztő és megnyerő témában. 

Eszembe jutott hát persze a Gyógynövény OKJ-m mennyire feledésbe merült! - Oh igen ! És onnantól kezdve megteremtődött jött a kis életke neve Porzócska és jöttek az inspiráció gondolatok történetek mintha, egy erős szél ereje sodorta volna a gondolataimat egyik gondolatról a másikra.

Ami még fontos volt számomra , hogy életre szerettem volna kelteni a kis Méhecském azt a kis élőlényt ami bennem igenis él mai napig él! De nem volt sem illusztrátorom sem semmim csak magamban láttam éltettem. Ami mozgatott, de hogy fog kirajzolódni ? És el kell engedni ezeket az elvárásokat. Arra jutottam. Majd lesz valahogy.

Örömöt az okozta bennem, hogy újra írhatok és szabadság lengi körbe elmémet szívemet lelkemet. Meskete találkozó volt egyik nyári szombaton megtisztelt meghívásával engem is Gutási Gábor. Zajlottak az események percről percre egy kis forgatás, egy kis írokkal való tapasztalat csere. Fantasztikus eredményes napban volt részem.

De miért is írom ide most ezt az eseményt? Mert ott a helyszínen berévültem egy pillanatra és megpillantottam Balogh Bettina egyik vendég illusztrátor pólóját amin az kis rajzfigurája pontosan olyan stílusban rajzolódott mint az én Porzócskám. Majdnem hanyatestem meglepődésemben. Mennyire egyezik a stílusunk.

Szóbaelegyedtünk és azóta Betti és én nagyon jól együttműködünk amint megláttam az első rajzot a méhecskéről jöttek sorban az ötletek pohár tányér párna pizsama ágyatakaró és így fog életre kelni a mesefigurám!

Na de nem is szaporítom tovább a szót. Hogy kinek minek köszönhető a szabadságom a teremtési lehetőségem a mindennapi életkedvem a folyamatos tevékenykedéshez való kedvem? Mesketének köszönhető többek között mindez ! Én csak bátorítani tudok mindnekit csatlakozzon meskete.hu-hoz és kezdje el első rajz vonalait betű sorait minél előbb! Mert itt lenni naggyon jó !  


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
Szabó Zsófia, Írónő

Ezt a cikket írta: Szabó Zsófia Írónő

Szabó Zsófia vagyok két eleven gyermek édesanyja. Hogyan is keveredett toll a kezembe és hogyan is kapcsolódtak egymás után sorban a sorok, mondatok amiből végül 146 oldalas mű lett? 2004 októberében sikeres gyógymasszőri vizsgát tettem, Édesanyám bátorítására ezzel párhuzamosan a Sote Orvosi Egyetem zöld fülű dietetikus hallgatója lettem. Imádat volt hallgatnom minden egyes órát. Sajnos a diplomát nem s...

Sütibeállítások