Barion Pixel

Szavazz és nyerj!

Szavazz és legyen Tiéd egy, a nyereményeink közül:
- 3 db 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány
- 30 darab LEGO polybag szett
- 10 db mesés bőrkönyvjelző

Több, mint 400 mese és vers érkezett meseíró pályázatunkra, amelynek a nevezését a tegnapi napon lezártunk. Most már a zsűrié a főszerep, illetve még RAJTATOK is áll, hogy melyik mesék kerüljenek be a mesekönyvünkbe!

Elindult a közönségszavazás, amely a hónap végéig tart! A szavazás regisztrációhoz kötött és egy műre, egy felhasználó csak egyszer szavazhat - a szerzők pedig saját művükre nem tudnak szavazni (bocsi! :)). 

Szavazni itt tudsz a résztvevő művekre:  https://meskete.hu/szavazas
Tovább növelheted a nyerési esélyeidet, amennyiben kedveled és megosztod ezt a bejegyzést, valamint követed a Meskete.hu Facebook oldalát, ugyanis a kedvelő és megosztó követőink között kerül kisorsolásra a fenti nyereményekből 10 db LEGO polybag szett!  

Megjegyzés: Fenntartjuk a jogot, hogy a nyereményeket szakaszosan sorsoljuk ki és ne csak a játék végén egyszerre, így minél előbb érdemes játszanod! 

A promóciós időszak és a szavazás is 2024.07.31.-ig tart, és a Facebook nem tulajdonosa a nyereményjátéknak, azt a Meskete.hu Zrt. futtatja, a DettyCase és a Kockashop nyereményeinek felajánlásával!
 
Köszönjük a támogatásukat!
Gutási Gábor, meseíró

Ezt a cikket írta: Gutási Gábor meseíró

Webfejlesztő, vállalkozó és nem utolsósorban; családapa. Egy 7 éves kisfiú és egy 3 éves, csöppnyi kislány boldog apukája. „Életem során jelentős szerep jutott kedvenc időtöltésemnek, az írásnak. Már kisiskolás korom óta esszéket és verseket küldtem a helyi újságba, majd felnőttként éveken át vezettem saját apukás blogomat, mellette pedig szülővárosom heti lapjában vezettem a rendszeresen megjelenő infor...

Sütibeállítások