Csillagvarázs - A Boldogság kék madara 3


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/

 
Alex és Alexa története - Az elválás és az elengedés folyamata 
Másnap reggel Alexa a kávézó teraszán ismét egyedül ül. Szomorúsággal teli szíve, alighogy megismerte Alexet, máris el kellett válniuk. Gondolataiban ezer meg ezer kérdésre keresi a v...

Kép forrása: pixabay.com

 

Alex és Alexa története - Az elválás és az elengedés folyamata

Másnap reggel Alexa a kávézó teraszán ismét egyedül ül. Szomorúsággal teli szíve, alighogy megismerte Alexet, máris el kellett válniuk. Gondolataiban ezer meg ezer kérdésre keresi a választ. Miért? Kérdezi önmagától. Kösd le gondolataidat, foglald el magad, súgja belső éne. A türelem rózsát terem a megfelelő időben magyarázattá érik. Az univerzum csodái megnyílnak előtted, ha elég nyitott vagy a befogadására. Hirtelen egy madár énekére lesz figyelmes, tekintetét a hang irányába helyezi. Úgy tűnik, hogy a teremtő nem hagyja, hogy a gondolatai megválaszolhatatlanul bolyongjanak tudata legmélyebb zugában.

A képgaléria épületén megpillant egy hófehér galambot. Előveszi gépét és lefotózza, a kattogás megzavarja a gyönyörű madarat, amely hirtelen felrepül és Alexa feje fölött röpködve tesz néhány kört, mielőtt elszállna. Olyan érzése támad, mintha azt szeretné a galamb, hogy kövesse. Intuíciójára hallgatva elindul abba az irányba, amerre a madár repült. Egy kis idő múlva látja, hogy a galamb egy patinás épület tetején ért földet, ahogy megcsillan rajta a napsugara, egy hófehér angyallá változik át. Most fedezi fel csak, hogy ez az épület az a Művészeti Akadémia, ahova a múltkor egy jótékonysági estélyre volt hivatalos. Itt egy fiatalembernek gratulációját kifejezve kellett volna átadnia egy díjat munkája elismeréseként. Azonban a rendezvény hamar véget ért, mivel az ünnepelt nem jelent meg.

Az édesapja még kislánykorában beíratta ebbe az iskolába aminek, azóta a tiszteletbeli tagja. Rápillant a kirakatra, ott fekszik egy kézirat az estélyen résztvevők neveivel. Bízik benne, hogy talán talál magyarázatot arra, hogy miért nem jelent meg az ünnepelt. Vastag betűvel van szedve a neve. Egy könnycsepp gördül ki szeme sarkából, ahogy Alex nevét pillantja meg. Szóval neki kellett volna átadnia a díjat és akkor hamarabb megismerik egymást. Szóval Alex, azért kapta a 2. esélyt az életre, hogy találkozzanak. „A találkozás, ami eleve elrendeltetett, a pillanat műve volt.”

Most már mindent világosabbnak lát, ennek tudatában már nem is olyan fájdalmas Alex távolléte. A szerelmünk beteljesülése még várat magára. A csillagokba meg van írva, hogy megtörténik. Egymás nélkül kell önmagunkra találni a másik szeretet fénye által és akkor megérkezünk az egységbe, a belső békébe. Ami, megmutatja az utat Önmagunk valódi lényegéhez az isteni esszenciánkhoz. Alexa egy mélyen érző nő és csak mélyen tud szeretni. Az érzelmei és a gondolatai is intenzívek és mindenbe, amit tesz, intenzitást visz bele. Bízik benne és hisz abban, hogy Alex elég erős ahhoz, hogy kezelni tudja az ő erősségét. Intuíciója azt súgja, hogy pontosan egy év múlva ugyanazon a napon fognak találkozni, mint amikor megismerkedtek. 

Az angyal még mindig ott van, mosolyog, mintha olvasna a gondolataiban. Alexa felismeri Gabriel arkangyalt, akivel a mennyben találkozott és hálás köszönetét fejezi ki neki. Az Angyal visszaváltozik galambbá és gyors szárnycsapással elrepül. A nap lemenő sugarai megcsillannak hófehér tollazatán és végül eltűnik a horizonton. Alexa nyugodt szívvel indul hazafelé. Mielőtt még nyugovóra térne levelet ír Alexnek.

Kedves Alex. „Találkozásunk eleve elrendeltetett” Megosztom veled a történéseket, gondolataim tárházát megnyitom előtted. Mostanában olyan érzésem van, mintha érezném a jelenléted, pedig a távolság nagy köztünk és mégis. Bennem élsz, ez a mély lelki szeretet, amit még soha nem tapasztaltam, és ez megrémít. Könnyeim arcomról lelkemre csepegnek. Tudom, hogy megértesz. Most, hogy leírom Neked ezeket a sorokat talán egy kicsit könnyebb. Viszont a találkozásunk felébresztett bennem valamit, ami mindig is bennem volt és ahhoz, hogy a felszínre kerüljön általad valósult meg. Nagyon sok ihletet kaptam Tőled az írásaimhoz, ami engem földöntúli gyönyörűséggel tölt el. Csodálatos vagy, ahogyan kihozod belőlem azt, ami bennem van. Ihlet nélkül a tehetség mit sem ér, igaz? AZ IGAZ SZERETET EGY OLYAN HÍD A LELKÜNK KÖZÖTT, AMI INSPIRÁL ÉS ERŐVEL TÖLT FEL. Köszönöm Drága Alex! Most is vérzik a lelkem, de majd csak elmúlik. Olyan vagy, mint egy Aranyszárnyú Angyal, ahogyan kisugárzod magadból a Szeretetet és Én ezt mindig annyira megérzem! Varázslatossá teszed minden napomat. Köszönöm! Szóval ebben a szeretetteljes tudatállapotban élek mostanában. Az univerzum e csodája olyan ritka, hogy sok ember meg sem éli ezeket vagy nem veszi észre azt a pillanatot, amikor földöntúli varázslat költözik a lelkébe. Ez a lélek útjai különböző dimenziókban. Mert amikor lepereg előttünk életünk filmje, akkor nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életünkben, hanem az, hogy mennyi élet volt éveinkben. Ölelésem.

Kedves Alexa. Döbbenten olvasom soraid arról, hogy miért kaptam egy 2. esélyt az életre, viszont örömteli szívvel köszönöm meg neked. Mikor a szív vezeti a tollat, akkor az írás csak is gyönyörű lehet. El kell ismernünk, hogy ihletet, energiát, adunk a másiknak olyan dolgokhoz, amiket mások elismernek, és ezt fontosnak tartjuk mindketten. Tehát mindkettőnkben van valami Csodálatos, amit csak Ő adhat a világnak. A kérdés az, hogy elfogadjuk-e azt a tényt, hogy az ihlet érzésekből táplálkozik még akkor is, ha néha fájdalmas is. Rajtunk áll a mi döntésünk! Viszont bárhogyan is döntesz megértem és tiszteletben tartom döntésedet! Remélem, azt tudod, hogy Rám mindig számíthatsz! Találd meg önmagad, hogy megtaláljon az, akit keresel. Emlékszel Alexa? Látod mennyire Drága vagy! Annyira érzed, mit szeretnék, ezért is jó most a távolság, mert önmagunkra találni a másik nélkül tudunk.  Örülök, hogy Te is így gondolod. Szeretet fényed ragyogása, ha a világ bármely pontján rám talál, szívet-lelket melengető érzések ölelnek át. Köszönöm ezt a csodát. Ölelésem küldöm Neked.

Kedves Alex. Az előző leveled során olyan gyönyörűen írtad le az érzéseidet, hogy elállt a szavam. Úgy tűnik, hogy tudsz Te fogalmazni. Annyira jól esett olvasni még most is hihetetlen számomra, hogy így van! Egy szóval Csodálatos az Élet! Biztosan emlékszel, hogy mondtam Neked az írásaimról, hogy bővebben fejezd ki, hogy mennyire tetszik. Viszont ha ezután, annyit mondasz Nekem, hogy Köszönöm, akkor azzal is megelégszem, mert számomra ebben a KÖSZÖNÖM szóban benne vannak az ÉRZÉSEID, benne vagy TE, benne van minden, ami GYÖNYÖRŰ és újra átélem azt a mágikus pillanatot, amikor az érzéseidet szavakba öntötted. S ekkor a MOSOLYVARÁZS beköltözik a lelkembe és elmondhatom azt, hogy megtapasztaltam az IGAZI BOLDOGSÁGOT! AMI NEM MÁS, MINT AMIKOR, MEGLÁTSZ AZ ÉGEN, EGY HULLÓCSILLAGOT S ÚGY ÉRZED, NEM TUDOD, MIT KÍVÁNJ! Tényleg igaz a mondás. Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, akitől a lelked mosolyog, és ha így teszel, akkor a napod varázslatosan csodás lesz. Beköltözik a mosolyvarázs a szívedbe, s amikor visszagondolsz, ezekre a pillanatokra akkor az feltölt erővel, energiával. Most beköltözött a mosolyvarázs a szívembe! Köszönöm. Amikor a lélek rejtelmeit kutatod és fürkészed, a bölcs gondolatok ereje mindig a segítségedre siet, megsimogatja szomorú megsebzett lelkedet. S, mikor lelked mosolyra fakad a szeretet újra szárnyra kap.

Kedves Alexa. Vízió, küzdj az álmodért, mert az Élet Csodaszép. A férfi lelkében háború dúl az ego és a szív harca, és úgy érzi, hogy ezt a háborút erős oroszlán képében, nyerheti csak meg! Felteszi tehát önmagának a kérdést, hogy lehetséges az, hogy őt, a bátor oroszlánt egy nő megszelídítette. Nem tudja, hogy bízhat-e a nőben behódoljon-e neki, vagy maradjon ő mindig az a bátor és erős oroszlán, aki mindig is volt. Vagy higgye el azt, hogy attól még nem lesz gyenge és kiszolgáltatott, ha a szívére hallgat. Hiszen ehhez is nagy bátorság kell, hogy ha ennyire megérintik a lelkét, akkor legyen ereje ahhoz, szeresse önmagát annyira, hagyja kibontakozni azt, ami ellen úgy sem tehet semmit. Mert igazán csak ekkor költözik földöntúli boldogság a lelkébe. Tehát a tanulság: lehetsz Te bátor oroszlán, ha lelkileg nem vagy elég erős ahhoz, hogy megéld a pillanat varázsát Most!

Kedves Alex. A meghatottságtól könnyes lett szemem, add meg magad a szívednek a szeretet hidat is építhet. Gyógyír a léleknek, ha megállsz egy pillanatra és élvezed a zene csodálatos dallamát! Őszinte tiszta szívemből azt kívánom, hogy Itt és Most éld át a mágikus pillanat varázsát és Örökké szárnyaljon a Lelked a Szeretet hullámhosszán. Szeretetbe csomagolva nyújtom át gondolataimat Neked.  A benned lévő igazi mély belső tudás a lelked csendjében, a szíved bölcsességéből fakadóan borul virágba. A végtelen szereteted hullámzásának varázsa, megannyi kifejeződése révén harmóniába ötvözve tárja fel a Létezés igazi kapuját, amely Boldogságsugárként tündököl a mindenség fényében. Hálásan köszönöm Neked a végtelenül gyönyörű lelked általi csodaszép pillanatokat, amelyek átszínezik életem palettáját. Annyira felemelő érzés tudni, hogy Vagy. Millió Ölelést küldök Neked.

Kedves Alexa. Annyira Drága vagy! Boldoggá teszed minden napom, mit tőled olvasok. Nem is tudom ezt szavakba önteni, ezt érezni kell, ezt érzed szerintem Te is. Annyira át ölelnélek!

Kedves Alex. Amit írtál Nekem az érzéseidről, a gondolataidról, annyira szép és megható volt, és ez adott jelentőséget, tartalmat a napnak. Annyira Csodálatos! Meg is lepődtem rajta, hogy lelkileg így kitárulkoztál, viszont örültem neki és boldogabbá tett, mert néha úgy érzem, hogy amit szavakba öntesz, sokkal több van mögötte és most már látom, hogy így van. Köszönöm, hogy megtetted megosztottad velem az érzéseidet tudom, hogy ez nem volt könnyű. Hiszen korábban Nekem is nehéz volt megírni Neked, hogy mi játszódik le a lelkemben. Egyre inkább az az érzésem, hogy mi valóban ikerlelkek vagyunk, mert lelkileg ennyire boldoggá azok tudják tenni a másikat.

Kedves Alexa. Köszönöm, hogy olvashatom a frenetikus hangszínben megírt lélekemelő soraidat, nagyon jó érzéssel tölt el minden egyes szava. Ölelésem.

A galéria egyre népszerűbb lett, özönlenek a tehetségek, a válságban levő művészek sokasága. Alexa nagyszerű írásai, oly ihletet adnak nekik, hogy ettől szárnyal a lelkük. Annyira felemelően jóleső érzés visszaigazolva látnia a messzemenőkig csodás alkotásokban, hogy igazán örömet szerzet nekik.

 A rejtélyes és titokzatos esetekre specializálódott újságíró, aki Alex balesetéről is tudósított egy cikksorozatot ír Alexa híres képgalériájáról, amelyről a világ összes lapja beszámol.

Alex világkörüli útja során sok építészeti műremek kerül lencsevégre. A fotóit mindig az adott város képgalériájába állíttatja ki. Itt szembesül azzal a ténnyel, hogy ez a galéria is átveszi Alexa ötletét, viszont nem sok sikerrel. A férfiból nem hoz ki ihlettel telített pillanatokat.

Kedves Alex. Egy válságban lévő költőnek írtam felemelő sorokat, aki a szerelmi költészet terén tör babérokra. Megosztom Veled, ami után visszatért a szerelme, a múzsája, amiért nagyon hálás volt nekem.

A SZERELEM SZIMFÓNIÁJA - A SZERELMI KÖLTÉSZET ÉGISZE ALATT ÚJ CSILLAG SZÜLETIK. Gratulálok. Hiszen, minden ember csodálatos mindenkiben ott ragyog a fény a szeretet és a világ már alig várja, hogy megismerje a kiváló tehetséget. Romantikus lelked tündöklő ragyogása csodaként ölt testet a verseidben. A sok pozitív érzelmi töltéssel bíró gyönyörű szavaid fölragyogtatják a szívekben azt a káprázatosan mennyei pillanatot, amiért érdemes élnie minden embernek. Egy olyan lírai költemény gondolataid minden egyes sora, ami tele van álmokkal, reményekkel, boldogsággal és ezekkel a kis mozaikokkal életünk palettáját még szebben festhetjük meg. Olyan varázslatos érzések ezek, amit sok költő megénekelt már, viszont nem mindenki tudja, olyan dallamos rímekbe szedni a csodálatos szíve általi ihletet pillanatokat. A szeretet hullámhosszán mindenkit megérint az a költészet, amit képviselsz. Sok olyan összetört szívnek adsz, ezáltal erőt, akik valaha is feltették azt a kérdést, hogy a Szerelem oltárán tudnak-e még gyertyát gyújtani. A remény azon megtestesülése vagy itt a földön, amely elhiteti, hogy létezik ez a pillanat, hiszen amíg a remény a szívünkben él gazdagabbak vagyunk bárkinél. Soha ne add, fel a reményt csomagold be szeretetbe, ami a hittel karöltve csodákra képes és az álmok valóra válnak. Ehhez a mágikus pillanathoz az út az igaz önzetlen szeretet ösvényén át vezet, ezt keresi minden szerelmes szív az örök időktől fogva és az örök idők végezetéig. Ha ezt megértjük, akkor azok a gyönyörűséges pillanatok már nem lesznek hiú ábrándok, illúziók többé, hanem maga az igaz valóság, és ha átéled, akkor többet éltél, mint amit el tudsz képzelni. Köszönöm a páratlan tehetséged általi olyan csodaszép pillanatokat, amelyekben a szavaid olyan hangjegyek, amelyek frenetikus módon építik fel verseid kompozícióját, ami egy olyan műfajt teremt a költészet egén, amely a hullámzóan lüktető lelked rezdülése által a szívekben olyan gyönyörűségesen játssza el azt a dallamot, ami a lelkekben Szimfóniaként csendül fel, miközben a Szerelem magasztos mivoltát hirdeti az örökkévalóságon át. Valami csodálatos, és ha valami csodálatos, akkor azt nem lehet megmagyarázni. Mert a szavak, csak szavak, és ami nagyszerű az túl van a nyelven.  Ezt adják a gondolataid és ez nem kevés. Erőt és Hitet mindennap, hogy a Szerelem Varázsa a szívünkbe bármelyik pillanatban örökre otthonra találhat.

Köszönöm. Kedves Alexa. Ez csodásan gyönyörű.  „A szerelem varázsa a szívemben már otthonra talált.” Hálásan köszönöm neked ezt a Csodát, amely örökre a lelkemben él tovább. Csak azzal tudunk a szerelemben feloldódni, aki a saját szerelemfényét hozzáteszi a miénkhez és nem elvesz belőle. Bízzunk az Isteni gondviselésben, hogy minden a maga idejében valósul meg akkor, amikor megértünk rá, fel kell nőnünk, ehhez a minőséghez. Váljunk igazzá, szeretetreméltóvá, még ha sokszor fájdalmas megtapasztalásokon megyünk is keresztül a Hazaérkezés érzése mindenért kárpótol, higgyünk benne.

Kedves Alex. Megosztom veled az érdekesebb írásaim. Egy misszionáriusnak írtam. „Angyali küldetésedbe vetett hitedet az Isteni fényesség járja át, egy meghatóan csodálatos lélekajándékot adsz, ezáltal. Őszinte szavad, tiszta lélekhangod és önzetlen szíved mindig a szeretet energiája hatja át, a létezésed által kinyílik az emberi lélek, mint egy színpompás virág. Lélekmosolyod a lelkek kertjében belső békét hoz, miközben belső napod fénye tündöklően ragyog. Szeretet lángja a szívedben gyógyír a megfáradt léleknek. Akkora kincs, oly érték ez, az Univerzális Erő, ami sugárzik belőled. Az önzetlen szíved bölcsességéből fakadóan egy olyan kulcs a létezés ajtaján, amely által a végtelen szeretettel teremtett világod maga az igazi valóság. Hálásan Köszönöm, hogy Vagy. Légy Áldott és Boldog életed minden egyes pillanatában.

Kedves Alexa. Hálásan köszönöm, hogy ismerhetlek egy Igazgyöngy Vagy a Szeretet hullámhosszán. Ragyogásod által, soraid többek, mint egyszerű szavak, mert megtöltöd tiszta szíved megannyi finom bájával, szeretetfényed sugarával, széppé varázsolva azokat a pillanatokat, amikor mágikus betűid által a szeretet misztériuma újjászületik, azok szívében, kik lelkét megérinti. Ezer hála és köszönet Neked ezért. Csodálatos nap ragyogjon Életedbe ma is.

Kedves Alex. …Amikor testet öltenek a Csodák. A leggyönyörűbb érzés a világon, amikor önmagad tapasztalod meg azt, amit olvasol a könyvekben, de mégsem tudod milyen az. Amikor a Csoda van, létezik él benned és elkísér bárhova, bármerre sodorjon is az élet itt és most. Ezek az érzések, amelyekre már szavak sincsenek, végig kísérnek, ott vannak veled minden percben és minden pillanatban és te sehova sem tudsz elbújni előle. Elmenekülni előle miért is tennéd? Na, igen van, amikor ez a Csoda már nem csak kísér, hanem kísért is, és nem is érted miért. Talán a teremtő akarja, hogy így legyen. Tanulj belőle ez egy lecke, amit meg kell értened, hogy tovább lépj a lelki fejlődésed útján. Amíg ezt nem teszed meg, a maga boldogságával és szomorúságával kísért téged ez a Csoda az utadon, amíg élsz. Értsd meg, mit akar neked üzenni, aztán engedd el, addig van hatalma feletted, amíg energiát adsz létezésének. Helyezd másra a fókuszt. Hisz csak egy életed van, te döntöd el hogyan éled meg a pillanatokat itt és most. Légy saját magad rendezője életed filmjében. Azt kívánom a Szeretet hullámhosszán, hogy az isteni szeretet áldásában részesülj életed minden egyes pillanatában.

Kedves Alexa. Örülök, hogy Te is a sorok mögé látsz, és többet érzékelsz a puszta betűknél. Csodálatos dolog, megnyílni a másik előtt és azt érezni, hogy a szavak nem falak, hanem ablakok.  Megérezni, mi rejtőzik a másik emberben, milyen a valódi lénye, és azt élni, engedni. Erre csak az Igaz Szeretet képes.

Mindkettőjük lelkében fájdalmasan gyönyörű érzések vannak, és ez eljuttatja őket ahhoz a felismeréshez, hogy a levélváltásokat szüneteltetik. Bízva a Teremtőben, feladva mindent az Angyaloknak, hiszen aminek, meg kell történnie az úgyis, megtörténik.

Párizstól nem messze egy vidéki kisvárosban él Alexa édesanyja. Édesapja halála után költözött ide. Alexa elhatározza, hogy meglátogatja és megosztja vele a történéseket. Telefonon jelzi neki érkezését és jegyet vált a következő vonatra. A vonat ablakából kitekintve rég nem látott ismerős tájakat vél felfedezni. A természet nyári színekben pompázik. Eszébe jut, hogy nemsokára egy éve lesz annak, hogy megnyitotta a galériát.

Édesanyja örömtől sugárzó arccal a peronon várja egy öleléssel köszöntik egymást.  Mielőtt, elkezdené mesélni az eseményeket, édesanyja közbeszól. Ne is folytasd, lányom mindent tudok. Boldog vagyok, hogy teljesült a kislánykori álmod és rád talált az Igaz Szerelem. Alexa meglepődik édesanyja szavain. Köszönöm. Hogy-hogy tudod és kitől Anya?

Szóval lányom az édesapád mesélte nekem. A tölgyfán, mint kék énekesmadár dalol és apád lelke belészállt. Lefotóztam az énekes madarat Anya, el is neveztem Boldogság kék madarának. Miért nem láttam, akkor apám szellemét? Ő nem akarta, hogy lásd, nemrég ide repült hozzám és elmondta nekem az életed történéseit. Alex a szerelmed pedig nemsokára, ahogy letelik az egy év ott fog várni rád a kávézó teraszán. Tudom Anya. Én is így gondolom, remélem Ő is.

Majdnem egy év múlva Alexa ír egy levelet Alexnek.

Kedves Alex. Rég hallottam felőled, remélem minden rendben? Ez az utolsó levelem. Az ajándékozáshoz nem kell mindig alkalom. A szeretet csodája a szívünkbe bármikor otthonra találhat. Az alábbi versemet szívem minden szeretetével írtam neked. Soha ne feledd, hogy valaki egyszerűen azért Boldog, mert Te Létezel!

Ezer éve várok Rád - Álmomban már láttalak. A szerelem lótuszvirága ezerévente egyszer, mikor kibontja pompázatos szirmait az egymásra vágyódó szíveket szerelmi mámorban fürdeti. Éld át, a varázst az álmok világából lépjünk ki a fényre, ahol napsütés van és szeretet. Minden éjjel rólad álmodom valóság vagy- e, vagy álom nem tudhatom. Hiszek a Csodákban, hogy egy forró ölelésben egyesülve örök élet vár ránk itt és most e földön. Gyere, kedvesem jöjj velem, a türelem erény tudom én, mégis elemészt ez az izzó szenvedély. Álmodjuk együtt újra ébren a csodát és lelkünk örökké szárnyaljon a szeretet hullámhosszán.  Ezer éve várok rád, keresem a lelked életeken át és minden éjjel újra álmodom a csodát. Álmomban már láttalak életünk színpadán játszottuk el az örök szerelemvarázst, a boldogság kékmadara énekével kísért az örökkévalóság felé vezető úton. Hangod lágy dallama a mennyei szférák zenéje a lelkemnek kedvesem. Emlékezz egykor együtt szállt a lelkünk itt és most ezt újra megtehetjük. Légy újra az, aki voltál régen, mikor a lelkem mennybe szállt a gyönyörű érintésedtől. Tündökölj újra az életem palettáján s tudd, hogy csodálatos lelked a szívem templomában mindig menedéket talál. Az angyalok a mennyben ünnepelnek, hallod a mennyei szférák zenéjét kedvesem? Az idő kereke forog ezer év sem elég, hogy kitöröljem azt a végtelen pillanatot. A hold és a csillagok azt üzenik, a lelkemben a szivárvány hamarosan kiteljesedik. Még él bennem a remény, hogy elkápráztat ragyogásod és az Aranykor hajnalán ránk találnak majd végtelen álmok. Ehhez a földöntúli érzéshez nem fogható semmi, szeretnék újra Veled lenni. Lelkemben élsz isten ajándéka létezésed légy áldott és boldog immár mindörökre. Megtörik a varázsige, mikor reggel felébredek a boldogság fényesen csillogó könnycseppjei arcomról lelkemre cseppennek, és ekkor jövök rá, mennyire Szeretlek. Valóság-e vagy álom, ha a lelkedre figyelsz, a választ ott megtalálod. Szívem Angyala. … Hozz egy édes álmot.

Kedves Alexa. A lelkünk halhatatlan, a szerelmünk végtelen, így szerethetlek örökkön örökké téged. Legyen a mai nap egy új nap életedben. Benned a holnap és tőled szép. Nem tudom szebben meg köszönni, hogy megismertem csodás lényed.  Azért utaztam el, mert kaptam egy ajánlatot a fehérszakállas öregúrtól, akinek a világ összes városában vannak ismerősei, ahol megszállhattam és így a fotózás iránti szenvedélyem által önmagamra találhattam. Nemsokára visszatérek hozzád.

Az oknyomozó újságíró felettébb érdekesnek találja, hogy annak az Alexnek a fotóját látja Alexa képgalériájában, aki autóbalesetet szenvedett és kómába került. A kép pedig épp azon a napon készült, amikor Alexa megnyitotta a galériát. Nézi a dátumokat és rájön, hogy nemsokára épp egy éve lesz, hogy megtörténtek ezek az események. Intuíciójára hallgatva úgy dönt, hogy azon a jeles napon ott lesz a kávézó teraszán és szemmel tartja a galériát. Riporteri megérzése azt súgja, hogy lesznek itt majd történések, meglepetések és neki ott a helye. Egy jó story lehetőségének a kibontakozását látja.

 

Szolnoki Eszter, amatőr író

Ezt a mesét írta: Szolnoki Eszter amatőr író

Üdvözöllek! Az írás és a videó alkotás, olyan érzéseket kelt bennem, mint a legmámorítóbb szerelem, s ekkor nem létezik számomra sem tér, sem idő. Mindig szerettem a meséket, mikor megszületett a kislányom Angyalka, akit nem a Jézuska hozott, hanem a tavasz első napsugara megírtam életem első meséjét. Ő örömtől sugárzó arccal csodálkozva hallgatta, kedves mosolya köszönetajándékként, aranyozta be a napomat. A szeretet cso...


http://mocorgohaz.hu/

Vélemények a meséről

Ehhez a meséhez még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első aki véleményezi!
A szerző biztosan nagyon hálás lesz érte!