Barion Pixel

Szupermanó és a kalandpark


http://mocorgohaz.hu/

Szupermanó és a kalandpark
Kerekerdő közepén a vadregényes, zöld lombok között színpompás tollazatú madarak gyönyörű éneke köszönti a reggelt. Tarka kis pillangók lebegő csodája virágszálról, virágszálra száll. A felkelőnap simogató sugara csillan meg...

Kép forrása: pixabay.com

Szupermanó és a kalandpark

Kerekerdő közepén a vadregényes, zöld lombok között színpompás tollazatú madarak gyönyörű éneke köszönti a reggelt. Tarka kis pillangók lebegő csodája virágszálról, virágszálra száll. A felkelőnap simogató sugara csillan meg a kristálytiszta vizű kék tó, fodrozó hullámain. Pisztrángok önfeledt fickándozása a tavacska vizében már a nyár közeledtét jelzi. Esténként a csillagok tündöklően ragyognak a türkizkék égbolton, s mikor a hold sápadt fénye megpihen a tó tükrén, a tücsök zenekar koncertje veri fel az éjszaka csendjét. A természet muzsikája egy tündéri mesevilág zenéje. 

Te hiszel a csodában? - ha igen, a csoda megtörténik - Szupermanó vagyok.

Mosoly az arcomon, öröm a szívemben, sok szeretettel köszöntelek itt ebben a festői szépségű környezetben, ahol megálmodtam egy csodás mesevilágot. A szeretet elröpít ebbe a varázslatos világba, őszinte rácsodálkozással és teljes ámulattal fedezzük fel a mesék világát. A lényeg, hogy együtt legyünk sok vidám kalandba keveredjünk, kövessük a nyomokat, ez a mi közös kalandunk most kezdődik el. Vár rád egy új világ, ami most kitárja kapuját. Sok játék, móka, kacagás a kalandoknak csak a képzeleted szabhat határt. Lehetsz kicsi, nagy gyerek, akár felnőtt ez az idilli hangulatú környezet biztosan előhozza rejtett képességeidet. 

Járhatsz a tudás labirintusának útvesztőiben, és ha hiszel magadban, a tudás fáján számodra is terem gyümölcs. Láthatatlanul is ott vagyok veled, fogom a kezed, mikor az izgalmas kalandpályákon próbára teszed a bátorságodat és segítek, hogy játszva kihozd magadból a legtöbbet.

A vidám kalandok hosszú sora ezzel nem ér véget. Az öröm, a lelkesedés és a kihívás jóleső varázsa az év minden napján elkísér, feltölt energiával és ez a varázslat megmarad akkor is, ha hazatérsz. 

A nap végén örömteli, felejthetetlen élményekkel gazdagodva nem is gondoltad volna, hogy mennyi kaland belefér egyetlen napba. Ezek a kis apró örömök, mikor mosolyt csalnak az arcodra képesek erőt adni a hétköznapokban. Az élmény, ami magával ragad, arra késztet, hogy újra és újra visszatérj. Ez lehet számodra egy motiváció, ami arra ösztönöz téged, hogy jobban tanulj az iskolába, fogadj szót szüleidnek. 

Én és a Segítőim nagyon örülnénk, ha a csodák birodalmában átélt megannyi, felejthetetlen élményeid megosztanád másokkal is, mert álmodni nem csak gyerekként lehet.

Útravalóul fogadd szeretettel ezt a kis hamuban sült pogácsát, amiben elrejtettem számodra a barátságdal első versszakát.

A szeretet hullámhosszán mindig történnek csodák. Itt és most éld át a pillanat varázsát. Fényesen csillogó varázskönnycsepp gördül az arcomra, mikor kedves mosolyod, köszönetajándékként aranyozza be a napomat. Örülök, hogy megismertelek, viszontlátásra Kedves Barátom.

 

Szeretettel: Szupermanó 

Szolnoki Eszter, amatőr író

Ezt a mesét írta: Szolnoki Eszter amatőr író

Üdvözöllek! Az írás és a videó alkotás, olyan érzéseket kelt bennem, mint a legmámorítóbb szerelem, s ekkor nem létezik számomra sem tér, sem idő. Mindig szerettem a meséket, mikor megszületett a kislányom Angyalka, akit nem a Jézuska hozott, hanem a tavasz első napsugara megírtam életem első meséjét. Ő örömtől sugárzó arccal csodálkozva hallgatta, kedves mosolya köszönetajándékként, aranyozta be a napomat. A szeretet cso...


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/

Vélemények a meséről

Ehhez a meséhez még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első aki véleményezi!
A szerző biztosan nagyon hálás lesz érte!Sütibeállítások