Ledniczky Miklós Jánosné

amatőr meseíró

Ledniczky Miklós Jánosné, Ica vagyok esIharosberényben élek családommal, férjemmel és két felnőtt  gyermekemmel.A mesék világa, a versek, mondókák mindig nagyon közel álltak hozzám. Gyermekként nagyon szívesen hallgattam ezeket, aztán mikor nagyobbacska lettem, én magam is rengeteg mesekönyvet, mondókás később verses kötetet elolvastam. Több mesemondó, versmondó versenyen is szép eredményeket értem el.

Aztán amikor megszülettek a gyermekeim, és elkezdtem tanítani, saját verseket, meséket fabrikáltam először csak szóban, aztán írásban is. Idővel egyre több mesepályázatot, verspályázatot olvastam, beadtam a műveimet, általában sikerrel jártak és néhány már nyomtatásban, antológiában is megjelent.

Nagy örömmel tölt el, amikor elkészül egy-egy versem vagy mesém, mert hiszem, hogy talán ezzel tudok valami értéket hagyni az utókorra. 

Örültem ennek a pályázati kiírásnak, hiszen nekem nagyon fontos, hogy egy antológiában sokféle stílusú írások jelennek meg többféle műfajban, és egy újabb alkotásommal, mesémmel találkozhatnak esetlegesen ennek segítségével az olvasók pozitív elbírálás esetén. 

Gratulálok tiszta szívből az ötlergazdának, az oldal működtetőjének, minden meseírónak, olvasónak, hiszen közösen nagyszerű, élménydús, maradandó különleges dolgot alkotnak. 

 

Ledniczky Miklós Jánosné