A boldog gyerekkor minden szülő álma


http://mocorgohaz.hu/
A Meskete a varázslatos mesék tárháza, meghitt pillanatokat ad az olvasóknak. A boldog gyerekkor minden szülő álma, az örök olvasó lelkes nagykövet a meseportál számára. Kicsik és nagyok örömére sok kiváló író alkotásának „gyerekének” ad otthont. Olyan, mint egy nagy család, és ez oly, figyelemre méltó.

Kedves Mindenki…Olvasva a meséket az alábbi gondolatok fogalmazódtak meg bennem.

A Meskete a varázslatos mesék tárháza, meghitt pillanatokat ad az olvasóknak. A boldog gyerekkor minden szülő álma, az örök olvasó lelkes nagykövet a meseportál számára. Kicsik és nagyok örömére sok kiváló író alkotásának „gyerekének” ad otthont. Olyan, mint egy nagy család, és ez oly, figyelemre méltó. Más szemszögből nézve, a szívmelengető történetek terápiás hatása sem elhanyagolható, akár tudatosan figyelünk erre, akár nem a gyógyító hatás nem marad el. Gyógyítja az írót aki, ihlettel telített pillanatai által, megírja újabb és újabb történetét, bízva abban, hogy a kedves olvasó talál benne olyan gondolatmagocskákat, amelyeket elültetve életében, a boldog gyerekkor emléke felszínre kerülhet. A boldogtalan gyerekkort átélt szülőknek kiknek sérült „belső gyermeke” is segít, reményt ad, miközben gyermekének felolvasva átéli a mese varázsát. Az örömteli arcocskát, és a csillogó szempárt látva feloldódik benne a gyermekkori trauma emléke. Nyugodtan kijelenthetjük tehát, a mese nemcsak a gyermeki lélek tápláléka, olvasása egy életérzés minden ember számára. Csodálatos illusztrációkkal kiegészítve a gyógyító mesék varázslatos hatalmát híven tükrözi.

Szeretném gratulációmat és hálás köszönetemet kifejezni, nemcsak a Meskete megálmodójának, hanem minden szerzőtársamnak, akik alkotói szenvedélyük páratlan mivolta által, nap mint nap, töretlen, szűnni nem akaró lelkesedéssel tesznek azért, hogy az internet labirintusában a Meskete a meseportálok legcsodálatosabbika legyen. 


http://mocorgohaz.hu/
Szolnoki Eszter, amatőr író

Ezt a cikket írta: Szolnoki Eszter amatőr író

Üdvözöllek! Az írás és a videó alkotás, olyan érzéseket kelt bennem, mint a legmámorítóbb szerelem, s ekkor nem létezik számomra sem tér, sem idő. Mindig szerettem a meséket, mikor megszületett a kislányom Angyalka, akit nem a Jézuska hozott, hanem a tavasz első napsugara megírtam életem első meséjét. Ő örömtől sugárzó arccal csodálkozva hallgatta, kedves mosolya köszönetajándékként, aranyozta be a napomat. A szeretet cso...