Az idei évben a karácsonyfa alá kerülhet a Meskete első kiadott mesekönyve is


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
  • 20
  • 2023.
    nov.
2023 december 1.-én fog megjelenni a Meskete.hu közösségének első, közösen kiadott mesekönyve, előrendelésre pedig már most van lehetőség.

Rohamos léptekben közeleg a karácsonyi időszak, akik nem szeretik az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat, már az ajándékokat is elkezdték beszerezni. Azoknak a szülőknek, és nagyszülőknek, akik egy csodálatos mesekönyvvel szeretnék meglepni gyermeküket, unokáikat a szeretet ünnepén, van egy remek hírünk:

2023 december 1.-én fog megjelenni a Meskete.hu közösségének első, közösen kiadott mesekönyve, előrendelésre pedig már most van lehetőség.

A mesekönyvet az alábbi linket tudod megrendelni:
https://webshop.meskete.hu/

Sőt, jelenleg kedvezménnyel tudod megvásárolni a Varázslatos Mesketék 1. MeseErdő című könyvet, az elővásárlás pedig két körös lesz:

  • 2023.11.06 - 2023.11.21.-ig: 4.990 Ft helyett 3.490 Ft-ért
  • 2023.11.22 - 2023.12.06.-ig: 4.990 Ft helyett 3.990 Ft-ért

Ezt követően a könyv teljes áron lesz megvásárolható, úgyhogy igyekezz, ne maradj le az akciókról!

 

Ezért ajándékozzunk mesekönyvet gyermekeinknek

Könyvet ajándékozni alkalomtól függetlenül mindig jó ötlet, hiszen ezek a történetek a gyerekeket teljesen kizökkentik a mindennapokból. Egy jó mese pedig egy pillanat alatt elrepíti a kicsiket egy izgalmas helyszínre, ahol mindig győz a jó, és a rossz megkapja méltó büntetését. Az őszi-téli időszakban pedig talán minden család életében gyakrabban előkerülnek a mesekönyvek, hiszen egy bekuckózott téli estén a közös meseolvasás egy szuper családi program lehet.

Amikor mesekönyvet szeretnénk ajándékozni, érdemes az alapján választani, hogy a gyermek mit szeret, milyen az érdeklődési köre, hány éves, illetve hogy milyen mesék tudják legjobban lekötni a figyelmét, beindítani a fantáziáját. Jó ötlet lehet olyan mesekönyvet választani, amely több történetet is tartalmaz, hiszen így biztosan lesz jó néhány kedvenc, melyet a gyerek majd rendszeresen kér az esti meseolvasás során. A Varászlatos Mesketék I. kötete összesen 36 történetet tartalmaz, ezek az alkotások pedig kimondottan óvodás és kisiskolás gyermekek számára íródtak.


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
Gutási Gábor, meseíró

Ezt a cikket írta: Gutási Gábor meseíró

Webfejlesztő, vállalkozó és nem utolsósorban; családapa. Egy 7 éves kisfiú és egy 3 éves, csöppnyi kislány boldog apukája. „Életem során jelentős szerep jutott kedvenc időtöltésemnek, az írásnak. Már kisiskolás korom óta esszéket és verseket küldtem a helyi újságba, majd felnőttként éveken át vezettem saját apukás blogomat, mellette pedig szülővárosom heti lapjában vezettem a rendszeresen megjelenő info...