Barion Pixel

Márciusi Vers és Meseíró kihívás 2.feladat


http://mocorgohaz.hu/
  • 12
  • 2024.
    márc.
Eddig úgy tűnik, tetszik nektek a márciusi Vers és Meseíró kihívásunk, aminek mi is nagyon örülünk! Olvassátok el a második heti feladat leírását.

A márciusi vers és meseíró kihívásunkra már az első héten több mint 35 mese érkezett! Nagyon örülünk neki, hogy ennyire tetszik nektek is az ötlet, és ahogy több Író is mondta, kicsit "kirángat" titeket a konfortzónából! Pontosan ez volt a célunk ezzel a 4 héten át tartó, játékos feladattal. Csatlakozni pedig természetesen bármikor tudtok! :) 

A múlthéten, ahogy ígértük, vasárnap sorsoltuk ki véletlenszerűen a legjobb beküldött művek közül a nyertest, aki az első héten Gyöngyösvári Mara lett, aki A Szorgalmas Március című meséjével vett részt a játékban. Hétfő reggel kikerült a második heti feladat, melyre 03.16-ig, azaz szombat éjfélig várjuk a meséiteket, és verseiteket. 

2. feladat : Írj mesét mesekártya alapján

Ezen a héten egy nagyon izgalmas feladatot hoztunk nektek, hiszen Mesekártya alapján kell megírnotok egy mesét, vagy egy verset! Engedjétek szabadjára a fantáziátokat, és legyetek kreatívak!
Írjatok történetet a képen látható mesekártya alapján. (A mesekártya a Rónaszéki Linda műve.)

A kihívásra írt meséket és verseket, kérlek, töltsétek fel a Meskete.hu oldalra, a „Márciusi kihívás” kategóriába. (Ezt, a mese feltöltésekor a "mese besorolása" címszó alatt fogjátok megtalálni.)

Szombat (03.16.) éjfélig tudjátok feltölteni ezeket a meséket és verseket, a legjobb beküldött művek közül pedig vasárnap fogunk véletlenszerűen kisorsolni egy nyertest.
A nyeremény egy 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány a Fejlesztem.hu jóvoltából!


http://mocorgohaz.hu/
Gutási Gábor, meseíró

Ezt a cikket írta: Gutási Gábor meseíró

Webfejlesztő, vállalkozó és nem utolsósorban; családapa. Egy 7 éves kisfiú és egy 3 éves, csöppnyi kislány boldog apukája. „Életem során jelentős szerep jutott kedvenc időtöltésemnek, az írásnak. Már kisiskolás korom óta esszéket és verseket küldtem a helyi újságba, majd felnőttként éveken át vezettem saját apukás blogomat, mellette pedig szülővárosom heti lapjában vezettem a rendszeresen megjelenő infor...

Sütibeállítások