Barion Pixel

Elstartolt a Meskete.hu befektetési zárt kampánya!

Ne maradj le a 10%-os cégérték kedvezményről!

Tegnap egy nagyon sikeres befektetői meetinget követően, megnyílt a zárt fázis azon előregisztrálók számára, akik jelezték befektetési szándékukat a Meskete előregisztrációs felületén.

Fontos, hogy a korábban meghirdetett, 10%-os cégérték kedvezményt csak azon nagyon korai előregisztrálók tudják igénybe venni, akik még január 26 előtt jelezték befektetési szándékukat. Továbbá az is fontos, hogy a bónuszt csak jövő péntekig (2024 július 26. 23:59-ig) beutalt összegekre tudjuk majd jóváírni!

Egyébként sem érdemes sokáig gondolkozni, mert a Meskete.hu projektre igen nagy az érdeklődés, már az előregisztrációs fázisban több, mint 160-an jelezték befektetési szándékukat és az ígérvények átlaga bőven meghaladta a kampánygazdák által meghatározott minimális tőkecélt, ezért előfordulhat, hogy már a zárt szakaszban sikerrel zárul a kampány és a nyílt fázisra nem is kerül majd sor.

Ha Te is szeretnél részvényese lenni ennek a MESÉS projektnek, de még nem regisztráltál elő, akkor még most sem késő! Regisztrálj elő itt: https://tokeportal.com/meskete  és számodra is elérhetővé válik ez a zárt befektetési szakasz.

Beszámoló a tegnapi befektetői találkozóról

A projekt népszerűségét mi sem tükrözi jobban, minthogy, a tegnapi Mesketés befektetői meetingről készült videót fél nap alatt már 715-en megtekintették, ha Te mégsem láttad volna még, akkor itt bepótolhatod:



Az immáron 5. alkalommal megtartott, online befektetői találkozót ismét Gutási Gábor, a Meskete ötletgazdája és projektgazdája, a Meskete.hu Zrt. cégvezetője tartotta, aki bemutatta a csapatukat, beszámolt a legújabb számadataikról, hogy már 17.500 regisztrált tagjuk van és a portálon megtalálható, közel 6.200 mesét, több, mint 1.000 regisztrált hazai meseíró töltötte fel. A portálon pedig a látogatók már 2.32 millió alkalommal olvastak meséket és verseket, és több, mint 30.000 alkalommal hallgatták meg a feltöltött 1.600 hangosmese valamelyikét.

Ezután bemutatta azokat a hírességeket, akik a Meskete.hu portálról olvastak fel meséket egy videós kampány keretén belül (pl. Szabó Erika, Gombos Edina, Vanya Tímea, Tompeti, Fejes Krisztina, Ónodi Gábor, Rácz Ildikó, Győri Zoltán…), majd az új animációs mesevideós tartalmaikról és a futó mesekönyv pályázatukról is szó esett.

A befektetői meetingen az egyik csapattag, aki maga is népszerű mesekönyvíró; Kőszegi-Arbeiter Anita számolt be azokról a kitelepülésekről, ahol a Mesketével és az alapítványukkal részt vettek. Nagy sikere volt a különböző gyerekprogramoknak, kincsvadászatnak, képkereső játéknak és a tavalyi évben kiadott Varázslatos Mesketék I.: MeseErdő is óriási sikert aratott, sok példányt sikerült személyesen is értékesíteniük.

Az este sztárvendége, a Meskete portál „mesenagykövete” és a mesekönyv pályázat egyik zsűrigatja, a 65.000 rajongó bázissal rendelkező Apacuka zenekar dalszövegírója és énekesnője; Pálfi Krisztina volt. Kriszta beszámolt gyerekkori élményeiről amik a meséhez fűzik és nemcsak mint mesés-versszerző, de mint pedagógus is, elmondta, miért is hasznosak a mesék és miért van nagy szüksége a világnak a Meskete projektre.

A meeting végén bemutatásra került a projekt vezető befektetője: Pászti Amina személyében, aki nemcsak tapasztalt befektető, de mesekönyv író is egyben, így teljes rálátása van a mesekönyv iparra és nagy tapasztalattal rendelkezik a mesék üzleti világában. Tapasztalataival és női szemléletével fogja segíteni a csapatunkat és erősíteni a projekt mögött álló Zrt. vezetését.

Az online találkozó legvégén Gábor megköszönte a Tőkeportál csapatának és a Meskete csapatának a munkáját és a befektetők kitartását, amit az elmúlt egy évben várakozással töltöttek, hiszen nagyon régóta várták már ezt a pillanatot, hogy bejelenthessék: Elindult a Meskete befektetési kampánya!

A kampányra bejelentkezés után tudtok befektetni a következő felületen: https://app.tokeportal.com/projects/meskete

Az befektetői oldalon természetesen elérhető a vezetői összefoglaló (onepager), a KIIS, a pénzügyi terv, a befektetői tájékoztató és néhány érdekesség is; egy komoly befektetői brossúra, egy jópofa Mesketés szórólap és a tavalyi év végi eseményük plakátja.

Zárásul pedig, az egyik mentoruktól idéznénk egy tanácsot:

„Nincs mese, be kell fektetni!”

 

Gutási Gábor, meseíró

Ezt a cikket írta: Gutási Gábor meseíró

Webfejlesztő, vállalkozó és nem utolsósorban; családapa. Egy 7 éves kisfiú és egy 3 éves, csöppnyi kislány boldog apukája. „Életem során jelentős szerep jutott kedvenc időtöltésemnek, az írásnak. Már kisiskolás korom óta esszéket és verseket küldtem a helyi újságba, majd felnőttként éveken át vezettem saját apukás blogomat, mellette pedig szülővárosom heti lapjában vezettem a rendszeresen megjelenő infor...

Sütibeállítások