Barion Pixel

Fontos közlemény személyi változásokról

Ezúton tájékoztatunk Titeket, hogy Gutási Gábor, aki a kezdetektől vezette közösségünket, személyes okok miatt befejezi ügyvezetői munkáját és elhagyja a Meskete.hu csapatát. A továbbiakban - egyelőre ügyvivői jelleggel - Fülöp Szilárd veszi át a Meskete.hu vezetését.

Kedves Meskete tagok! 

Ezúton tájékoztatunk Titeket, hogy Gutási Gábor, aki a kezdetektől vezette közösségünket, személyes okok miatt befejezi ügyvezetői munkáját és elhagyja a Meskete.hu csapatát.

A továbbiakban - egyelőre ügyvivői jelleggel - Fülöp Szilárd veszi át a Meskete.hu vezetését, biztosítva ezzel a zavartalan működésünket és a Meskete szellemiségének folytatását.

További tájékoztatásig kérdéseitekkel fordulhattok hozzánk a mese@meskete.hu e-mail címen.

Köszönjük a türelmeteket és a megértő támogatásotokat!

Meskete.hu csapata

Gutási Gábor, meseíró

Ezt a cikket írta: Gutási Gábor meseíró

Webfejlesztő, vállalkozó és nem utolsósorban; családapa. Egy 7 éves kisfiú és egy 3 éves, csöppnyi kislány boldog apukája. „Életem során jelentős szerep jutott kedvenc időtöltésemnek, az írásnak. Már kisiskolás korom óta esszéket és verseket küldtem a helyi újságba, majd felnőttként éveken át vezettem saját apukás blogomat, mellette pedig szülővárosom heti lapjában vezettem a rendszeresen megjelenő infor...

Sütibeállítások