Barion Pixel

Hogyan támogathatod a Meskete Gyermek Alapítványt?

  • 12
  • 2024.
    aug.
Lassan egy éve, hogy végre elindult a munka a Meskete Gyermek Alapítványban. Idén már több könyvgyűjtő akciónk is volt, számos rendezvények részt vettünk, és a támogatási lehetőségek is elindultak. De hogyan is tudtok minket támogatni?

 

Lassan egy éve, hogy végre elindult a munka a Meskete Gyermek Alapítványban. Idén már több könyvgyűjtő akciónk is volt, számos rendezvények részt vettünk, és a támogatási lehetőségek is elindultak. De hogyan is tudtok minket támogatni?

Jelenleg azon dolgozunk, hogy jövőre az adó 1 %-ával is lehessen minket támogatni. Hamarosan kint is lesz ehhez a hivatalos nyomtatvány, mi pedig be fogjuk adni. Persze, aki szeretne minket valamilyen formában támogatni, annak nem kell várnai a jövő évi adóbevallással, már most is számtalan módon lehet segíteni az Alapítvány munkáját. Ebben a cikkben össze is szedtem nektek ezeket a lehetőségeket.

Folyamatosan zajlik a használt mesekönyv-gyűjtés

A Meskete Gyermek Alapítvány céljai között szerepel a gyermekek kulturális fejlesztése, támogatása. Ezen cél elérése az alapítvány egy használt könyvgyűjtő kampányt indított, és a Meskete.hu követői, írói és illusztrátora számos könyvvel támogatták már meg a céljainkat. Az első gyűjtést 2023. karácsonya előtt indítottuk, az összegyűjtött könyveket pedig a Szombathelyi Védőnői Szolgálat Jézuska járatához kerültek. A tavaszi mesekönyv-gyűjtést is sokan támogattátok, azok a meseszép kötetek FullAnyuuuuhoz kerültek.

Természetesen a könyvgyűjtés jelenleg is zajlik. A rendezvényeken, ahol idén jártunk Mesekönyvgyűjtő pontot állítottunk fel, és többen hoztatok is könyveket, de az íróunk a nyáron sem tétlenkedtek, és több könyvcsomag is érkezett.

Amennyiben szeretnél csatlakozni a könyvgyűjtő kampányunkhoz, akkor nézz körül otthon, és ha találsz olyan használt, de jó állapotú mesekönyveket, melyekre nincs már szükséged, akkor azokat juttasd el hozzánk! Nagyon sok gyereknek okozol ezzel örömet, olyanoknak, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy a könyvesbolt polcairól vásároljanak mesekönyvet.

Reklámvideók megnézésével is támogathatod a munkánkat

Idén tavasszal egy újabb lehetőség talált meg minket, méghozzá a Sharity. A Sharity egy olyan applikáció, ahol pár kattintással jó ügyeket tudtok támogatni, többek között most már a Meskete Gyermek Alapítványt is, mindezt pénz nélkül, akár egy rövid, pár másodperces videó megtekintésével. Te megnézed a videót a Meskete Gyermek Alapítvány javára, a Sharity pedig jóváír 10 Ft-ot.

Egyszerűen annyit kell tenned, hogy minket, illetve más jó ügyeket támogathass, hogy letöltöd az applikációt a telefonodra, regisztrálsz, és már indulhat is a támogatás.

Részleteket az alkalmazásról itt olvashattok, itt pedig az adományozás módjával ismerkedhettek meg bővebben.

Tavasszal elindult a Donably oldalunk is

Természetesen arra is van lehetőség, hogy közvetlenül pénzzel támogassatok minket. Erre hoztuk létre a Donably-n a Meskete Gyermek Alapítvány oldalát, ahol 1000 Ft-os, 3000 Ft-os és 9000 Ft-os támogatás adható. Nagyon köszönjük mindazoknak, akik ezen a felületen keresztül is támogatnak minket.

 

Kőszegi-Arbeiter Anita, hivatalos szerző

Kőszegi-Arbeiter Anita vagyok, két kislány boldog édesanyja, másodsorban meseíró, aki imád olvasni és történeteket kitalálni. Kezdetben fantasy és thriller novellákat írtam, aztán Csenge lányom elérte azt a kort, amikor a mesék akkor a legizgalmasabbak, ha ő is a részese lehet. Így hát együtt, kettőnk fantáziájának segítségével alkotunk meg új világot, ami tele van csodával és varázslattal. Minden este e...

Sütibeállítások