Ilyen izgalmas Húsvéti tojásfestő versenyt még biztosan nem láttál!


http://mocorgohaz.hu/
A Tanulságos Dinókalandok című mesekönyv alkotója, egy izgalmas, húsvéti tojásfestő versenyre hív titeket.

Talán nem is létezik olyan kisgyermek, aki ne lenne oda a Dinoszauruszokért!
Míg az 1990-es évek táján a gigantikus őshüllők maximum a tudósok érdeklődését keltette fel, addig ma már talán nincs is olyan gyerkőc, aki ne tudna legalább 3 féle dínót felsorolni.

Leginkább az óvodásokra igaz az, hogy ha valami számukra érdekes, és izgalmas témát találnak akkor abba nyakig képesek belemászni. Azok pedig, akik valóban nagyon intenzíven érdeklődnek a dínók iránt, valószínűleg már mindent tudnak ezekről a lényekről. Nagyon érdekes, hogy ezektől a hatalmas, élesfogú, sokszor rémisztő kinézettel rendelkező monstrumoktól még csak nem is szoktak félni a kicsik, az is megeshet, hogy a gyermekednek éppen egy dínós történetet kell minden nap végén estimese gyanánt felolvasnod.

Egy húsvéti tojásfestő verseny, amit a Te gyermeked is imádni fog!

Pszichológusok szerint jellemzően a 2-7 éves gyermekeket érinti ez a már-már fanatikusnak mondható „intenzív érdeklődés.” Ilyenkor egy-egy új téma teljes mértékben rabul tudja őket ejteni, akár éveken keresztül. Jó tudni, hogy az ilyen intenzív érdeklődésű gyermekeknél hatalmas önbizalmat ad ez a szintű „rajongás”, sőt, az sem ritka, ha ők világosítják fel a szüleiket éppen az adott témában valamivel kapcsolatban.

Az, aki valóban oda van a dinoszauruszokért, valószínűleg oda lesz egy olyan húsvéti tojásfestő versenyért is, ahol (bár nem kötelező,) de akár dinós témában is kifesthetik az idei húsvéti tojásokat.
A beérkező tojások zsűrizésében pedig ezúttal mi is részt fogunk venni!

A Tanulságos Dinókalandok című mesekönyv alkotója hív titeket egy izgalmas húsvéti tojásfestő versenyre, ahol az alábbi kategóriákban mérettethetitek meg magatokat:

  • “A Hagyományok Őrzője” - az a pályázó, aki munkájával a legjobban képviseli a húsvéti tojásfestés magyar hagyományát.

  • “A Modern Művész” - az a pályázó, aki munkájával újra értelmezi a húsvéti tojásfestés magyar hagyományát.

  • “A Dinókkal Suttogó” - az a pályázó, aki a Húsvéti tojásfestésből is “dinó tojást” alkot.

  • „A Legnagyobb Krónikás” - az a pályázó, aki az alkotásával és annak címével összhangban a legjobb történetet meséli el

Közönség díj:

  • “Közönség Kedvence” - az a pályázó, aki a legtöbb like-ot kapja alkotására a Facebook-on.

A díjakról, és a további részletekről ITT tudtok olvasni.
Beküldési határidő: 2024.03.31 12:00
Legyetek ügyesek, és kreatívak!


http://mocorgohaz.hu/
Gutási Gábor, meseíró

Ezt a cikket írta: Gutási Gábor meseíró

Webfejlesztő, vállalkozó és nem utolsósorban; családapa. Egy 7 éves kisfiú és egy 3 éves, csöppnyi kislány boldog apukája. „Életem során jelentős szerep jutott kedvenc időtöltésemnek, az írásnak. Már kisiskolás korom óta esszéket és verseket küldtem a helyi újságba, majd felnőttként éveken át vezettem saját apukás blogomat, mellette pedig szülővárosom heti lapjában vezettem a rendszeresen megjelenő info...