Készül az első promóciós videónk


http://mocorgohaz.hu/
  • 14
  • 2023.
    máj
A Meskete.hu mesenagykövetével és kiemelt szakmai zsűritagjával, az Apacuka együttes énekesnőjével; Pálfi Krisztával kezdtük meg az első felvételeket, a készülődő promóciós videónkhoz.

A Meskete.hu mesenagykövetével és kiemelt szakmai zsűritagjával, az Apacuka együttes énekesnőjével; Pálfi Krisztával kezdtük meg az első felvételeket, a készülődő promóciós videónkhoz, melyet Németh Krisztián forgat.

A forgatás és az interjú természetsen jó hangulatban telt a mórahalmi Aranyszöm rendezvényházban. Bár én (Gábor) jobban izgultam, mint Kriszta vagy Krisztián. Nagyon hálás vagyok mindkettejüknek, hogy szabad idejüket ránk áldozták és igazi profikként pörgették az anyagot.

Nyár végére ugyanis szeretnénk egy rövid, de átfogó videót készíteni a portálunkról és a benne rejlő lehetőségekről. Ebben a videóban szeretnénk írókat, illusztrátorokat, pedagógusokat és gyerekeket is megszólaltatani, hogy ők mit tapasztalnak, miért hasznos és jó a portál számukra.

De nem csak a portált használók, hanem annak tulajdonosai, készítői is megjelennek majd a videóban, így Gutási Gábor tulajdonos, Bokó István társtulajdonos, Dintsér Andrea társtulandonos, Kőszegi-Arbeiter Anita marketinges és Pálfi Kriszta mese nagykövetünk is felbukkannak majd a képsorokban.

Szerencsére egyre több ajánlás és támogatás érkezik számunkra, így biztosan egy remek kis videót tudunk majd publikálni!

Izgatottan várjuk!

Németh Krisztián - Videoprojekt oldala: https://www.facebook.com/videoproject.szeged

Az Apacuka zenekar Facebook oldala: https://www.facebook.com/apacukazenekar


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
Gutási Gábor, meseíró

Ezt a cikket írta: Gutási Gábor meseíró

Webfejlesztő, vállalkozó és nem utolsósorban; családapa. Egy 7 éves kisfiú és egy 3 éves, csöppnyi kislány boldog apukája. „Életem során jelentős szerep jutott kedvenc időtöltésemnek, az írásnak. Már kisiskolás korom óta esszéket és verseket küldtem a helyi újságba, majd felnőttként éveken át vezettem saját apukás blogomat, mellette pedig szülővárosom heti lapjában vezettem a rendszeresen megjelenő informatikai ro...