Leleplezzük idei első zsűritagunkat


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
 
A mai naptól kezdve, kétnaponta jelentünk be egy-egy zsűritagot, akik az idei, áprilisban induló, Varázslatos Mesketék II. pályázatára beérkező meséket fogját átnézni és beválogatni az új kötetbe.

A pályázat még áprilisban el fog indulni, de annak részleteiről, újdonságairól 04.17.-én, 18:00-kor kezdődő online befektetői találkozónkon fogunk beszámolni (lesz bőven ilyen újdonság)!

Az első szembetűnő változás a tavalyi évhez képest, hogy idén 3 helyett már 5 ismert, szakmai zsűritag fog segíteni nekünk, hogy a legjobb mesekönyvet adhassuk ki, (immáron saját mesekönyv kiadónkban,) mint Meskete könyvkiadó.

Ma leleplezzük első zsűritagunkat, aki nem más, mint mesenagykövetünk: Pálfi Kriszta, az Apacuka zenekar dalszövegírója és énekesnője. Kriszta már az első Meskete mesekönyv zsűrizésében is részt vett, így rutinos zsűritagként tér vissza hozzánk idén.

Hamarosan azonban négy új név is felkerül erre, a zsűritagokat bemutató képre

https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
Gutási Gábor, meseíró

Ezt a cikket írta: Gutási Gábor meseíró

Webfejlesztő, vállalkozó és nem utolsósorban; családapa. Egy 7 éves kisfiú és egy 3 éves, csöppnyi kislány boldog apukája. „Életem során jelentős szerep jutott kedvenc időtöltésemnek, az írásnak. Már kisiskolás korom óta esszéket és verseket küldtem a helyi újságba, majd felnőttként éveken át vezettem saját apukás blogomat, mellette pedig szülővárosom heti lapjában vezettem a rendszeresen megjelenő info...