Már csak 1 napig érhető el a 10%-os cégérték kedvezmény!


http://mocorgohaz.hu/
  • 24
  • 2024.
    jan.

Elindult a Meskete.hu közösségi meseplatform befektetéscélú kampányának előregisztrációja a Tőkeportálon. A befektetési kampányt azért indítottuk, hogy nagyobb sebességre kapcsolva, rövidebb időn belül érhessük el a kitűzött céljainkat. A szervezeti fejlesztéseken és a marketing költségeken felül, egy gyermekbarát mobil/tablet applikációt szeretnénk majd fejleszteni még a 2024-es év első felében. 

Már 10.000 Ft-tól részvényese lehetsz a Meskete.hu Zrt.-nek, és most 2024.01.25 23:59-ig az előregisztrálók 10% cégérték kedvezményt is kaphatnak!

Nézd meg a legutóbbi befektetői találkozónk videóját >>

Bevezetjük a prémium szolgáltatásokat és az előfizetési tagságokat, kisgyermekes szülőket megcélzó webáruházat indítunk, miközben saját gyerekrendezvényeket tartunk és mesekönyv kiadót, valamint mentor platformot üzemeltetünk. Meglévő rendszerünket egyedi mesterséges intelligencia integrációval tesszük teljessé, mivel célunk, hogy rövid időn belül a nemzetközi piacra léphessünk és más nyelvterületeken is elérhetővé tegyük szolgáltatásainkat.

Karitatív tevékenységként pedig használt mesekönyv adományozó programot indítunk rászoruló
családok és gyermekek számára, hiszen a legfiatalabbak kulturális fejlődése a szívügyünk.

Kampányunkban 50 - 58.3 millió forintot keresünk, 230.000.000 Ft cégértéken, amelyért 18%-21% üzletrészt kínálunk fel. Fektess be, és részesedj Te is a fizetős szolgáltatásaink, a könyvkiadásunk, valamint könyv- és játékeladásaink bevételeiből és rendezvényeink nyereségéből.

Az előregisztrációval még nem vállalsz kötelezettséget, de biztosíthatod, hogy az elsők között, a legnagyobb kedvezményekkel fektethess be, ugyanis az előregisztrálóink számára cégérték kedvezményt, ajándék mesekönyveket és családi VIP belépőket kínálunk fel az éles, befektetési kampány indulásakor.

„Nincs mese, be kell fektetni!”

Előregisztrálás a Meskete kampányára >>

Üdvözlettel: A Meskete.hu csapata


http://mocorgohaz.hu/
Gutási Gábor, meseíró

Ezt a cikket írta: Gutási Gábor meseíró

Webfejlesztő, vállalkozó és nem utolsósorban; családapa. Egy 7 éves kisfiú és egy 3 éves, csöppnyi kislány boldog apukája. „Életem során jelentős szerep jutott kedvenc időtöltésemnek, az írásnak. Már kisiskolás korom óta esszéket és verseket küldtem a helyi újságba, majd felnőttként éveken át vezettem saját apukás blogomat, mellette pedig szülővárosom heti lapjában vezettem a rendszeresen megjelenő info...