Barion Pixel

Pályázat benyújtása lépésről lépésre


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
  • 29
  • 2024.
    máj.
Elindult a 2024-es Meseíró Pályázatunk! Most lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan tudtok részt venni a pályázaton!

Elindult a 2024-es Meseíró Pályázatunk, mely a vártnál kicsit több váratlan kihívást is tartogatott számunkra. A plusz funkciók beépítése több időt vett igénybe, mint ahogy azt korábban gondoltuk, éppen ezért a pályázat határidejét meghosszabbítottuk egészen 2024.06.30-ig!

Mivel egyre több meseíró kér segítséget a pályázattal kapcsolatban, ezúttal lépésről lépésre mutatjuk be azt (a lehető legegyszerűbb módon), hogy egy mesével hogyan lehet részt venni az idei meseíró pályázatunkon. Ezzel a leírással szeretnénk megkönnyíteni a pályázók dolgát.

Így vehetsz részt Meseíró Pályázatunkon

  • Ahhoz, hogy a meséddel részt vegyél a pályázatunkon, első lépésben létre kell hoznod a Meskete.hu oldalán az írói profilodat. Ehhez egy gyors regisztráció vagy egy Facebook bejelentkezés szükséges.
  • Ezt követően a jobb oldalon található VEZÉRLŐPULTra kell kattintanod, majd bal oldalon lent, zöld sávban fogod tudni kitölteni a szerzői adatlapodat. Ezt a lépést ne hagyd ki, mert fontos lesz a későbbiekben!
  • Csak olyan mesével vehetsz részt a pályázatunkon, melyet már feltöltöttél az oldalra, ezért először hagyományos módon töltsd fel a mesédet a Mese feltöltése - menüpont alatt.
    Mivel idén csak állatmeséket várunk, fontos, hogy a feltöltéskor ebbe a kategóriába sorold be a mesédet vagy versedet. Az új tagok számára szeretnénk kiemelni, hogy mindenkinek az első meséjét átnézzük és ellenőrizzük mielőtt kikerülne az oldalra. Igyekszünk minél előbb reagálni ezekre az engedélykérésekre, de kérlek legyetek türelemmel, hiszen nap mint nap rengeteg új mese érkezik az oldalra. Viszont, ha jóváhagytuk a mesédet akkor már meg is fogod azt találni a Meséim menüpont alatt.
  • Ahhoz, hogy a pályázaton részt tudj venni, a mese feltöltése után a Pályázat beküldése 2024 menüpontra kell kattintanod.
  • Ha korábban nem töltötted ki az írói profilodat, akkor ezt most pótolnod kell a beállítások menüpont alatt. Próbálunk tanulni a tavalyi pályázat „hibáiból”, ezért ez egy új dolog. Azért szükséges kitölteni az írói adatlapodat, mert így sokkal könnyebben fogjuk tudni felvenni veled a kapcsolatot, ha éppen a te meséd vagy versed kerülne be a mesekönyvünkbe.

https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
Gutási Gábor, meseíró

Ezt a cikket írta: Gutási Gábor meseíró

Webfejlesztő, vállalkozó és nem utolsósorban; családapa. Egy 7 éves kisfiú és egy 3 éves, csöppnyi kislány boldog apukája. „Életem során jelentős szerep jutott kedvenc időtöltésemnek, az írásnak. Már kisiskolás korom óta esszéket és verseket küldtem a helyi újságba, majd felnőttként éveken át vezettem saját apukás blogomat, mellette pedig szülővárosom heti lapjában vezettem a rendszeresen megjelenő infor...

Sütibeállítások