Rengeteg adományt adtunk át FullAnyuuuunak!


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/

A Meskete.hu számára nagyon sok mesekönyv érkezett be az utóbbi időben, amelyeket az írók küldtek könyvajánlói cikkeinkhez. Ezeket először saját nyereményjátékban akartuk kisorsolni, de végül úgy döntöttünk, odaadományozzuk a Meskete Gyermek Alapítványnak, amelynek az egyik programja pont a használt (és új) gyerekkönyvek, mesekönyvek gyűjtése és adományozása.

Egyik tagunk, Pászti Amina - a Glóbi kalandjai írónője pedig, megmaradt Glóbi plüssfiguráit ajánlotta fel az alapítványunk számára.

Ezt Gutási Gábor, a Meskete.hu alapítója és a Gabi-Csabi kalandjai mesekönyv írója saját mesekönyveivel és színezőivel is kiegészítette és így közel 250 darab Glóbi plüssfigura, 60 mesekönyv és 50 színező került át az alapítványhoz.

Szerettük volna, ha biztosan jó helyre kerülnek ezek a plüssök és mesekönyvek, ezért felkerestük a Csongrád-Csanád megyében, Szegeden élő és tevékenykedő Suhai Nikit, azaz, ahogy sokan ismerik: FullAnyuuuu-t, hiszen ő napi kapcsolatban van hátrányos helyzető, elsősorban bántalmazott anyukákkal és gyermekekkel, hogy a pártfogoltjainak juttassa el ezeket az ajándékokat.

Videó az adomány átadásáról >>

Az átadásra egy nagyon nyárias délelőttön került sor, amely nagyon izgalmasra sikeredett és igazi kihívás volt az óriási szélben bekapolni a személygépjárművekbe ezt az óriási mennyiségű adományt, megkűzdve a röpködő papírdobozokkal :)

Videón az első család, aki kapott az adományunkból >>

Azt azonban már most elárulhatjuk, hogy nem ez lesz az egyetlen együttműködésünk FullAnnyuuuuval!

 


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
Gutási Gábor, meseíró

Ezt a cikket írta: Gutási Gábor meseíró

Webfejlesztő, vállalkozó és nem utolsósorban; családapa. Egy 7 éves kisfiú és egy 3 éves, csöppnyi kislány boldog apukája. „Életem során jelentős szerep jutott kedvenc időtöltésemnek, az írásnak. Már kisiskolás korom óta esszéket és verseket küldtem a helyi újságba, majd felnőttként éveken át vezettem saját apukás blogomat, mellette pedig szülővárosom heti lapjában vezettem a rendszeresen megjelenő info...