Tőkeportál hírek


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
  • 26
  • 2024.
    már

Mint tudjátok, már jó ideje előregisztrációs fázisban vagyunk a Tőkeportálon, ezzel kapcsolatban szeretnék megosztani Veletek sok új információt.

Kampányunk egyébként nagyon sikeresen fut, sőt; március 20.-án a Meskete.hu Zrt. egyik tulajdonosa, Bokó István a Tőkeportál egyik rendezvényén elő is adott. A bemutatkozó pitchre a februári Fintech Meetup keretén belül került sor, a Magyar Innovációs Központban a Bankmonitor vendéglátásában. Talán a projektünk népszerűségét az is jelzi, hogy már a rövid bemutatkozó előadás alatt is érkezett új befektetési ajánlatunk a kampányoldalunkra.

Mi is ez a befektetési kampány?

Tavaly a Meskete.hu Kft. tagjai (Gutási Gábor és Bokó István) két új befektetővel bővülve (Fülöp Szilárd és Simon Benjámin) megalapították a Meskete.hu Zrt.-t, amely idén, március 2.-ától át is vette jogutód cégként a Kft. szerepét. 

Még tavaly el is indítottuk a Tőkeportálon közösségi befektetői kampányunkat, hogy a tőkeinjekció segítségével nagyobb lépésekkel haladhassunk a siker felé. Szeretnénk ugyanis, ha a MESKETE mint márkanév (amelynek márka levédetése már folyamatban is van) országos szintre emelkedne és minden kisgyeremekes családban rendszeresen előkerülne.

Ehhez nagyon sok munka, fejlesztés és reklám szükséges, amelynek költségeit az oldal nem tudja fedezni, mivel évek óta teljesen karitatív, nonprofit módon üzemelt, ezzel is segítve a hazai írókat, illusztrátorokat és tartalmat biztosítva gyerekeknek, szülőknek, nagyszülőknek és pedagógusoknak.

A számadataink azt bizonyítják, hogy szükség van a portálra és arra a komplex rendszerre, amit megálmodtunk (mobil/tablet applikáció, jutalmazási rendszer, gyerekfejlesztési megoldások, mesekönyv kiadói feladatok, meseírói mentorálási program, közösségi mesekönyv kiadási lehetőség, mesekönyv és játék webáruház, gyerekprogram eseménynaptár stb.).

A Tőkeportálos előregisztrációs oldalunkon mégtöbb információt találsz a terveinkről >>

Te is a tulajdonosa lehetsz a Meskete platformnak!

Már nagyon hosszú ideje húzódik ez az előregisztrációs fázis, mert egy Európai Uniós engedélyezésre várt a Tőkeportál, és jelenleg a máltai cégük alapítására várunk mi is, hogy elindulhassunk. Így a legutóbbi befektetői találkozón elhangzó információkkal ellentétben, mégsem indulunk el március közepén, az indulás április elején, húsvét utánra várható!

Az utolsó ilyen befektetői találkozón egyébként több vendég is felbukkant, érdemes megnéztetek az egy órás anyagot a következő linken: https://www.facebook.com/tokeportal/videos/1073519630566166

Első körben azonban csak azok tudnak majd részvényekhez jutni, akik előregisztráltak, így ha szeretnél Te is részese lenni ennek a "mesés" projektnek, akkor regisztrálj elő a Tőkeportálos oldalunkon >>

Befektetői találkozó április elején

Ha a legutóbbi, Tőkeportáltól kapott információkban bízhatunk, akkor húsvét után végre elindul a zárt befektetői fázis, ahol már elkezdődhet a valódi tőkegyűjtés. Mi már hónapok(!) óta várjuk. Nagyon sokat dolgoztunk rajta és sok más dologról pont emiatt terelődött el a fókusz (pl. webfejlesztés, mobil applikáció fejlesztés). 

A tervek szerint, 2024.04.04.-én este 18:00-kor lesz a következő (lehet, hogy utolsó) befektetői találkozónk, de csak abban az esetben, ha már bejelenthetjük az indulásunkat, amennyiben addig sem kapunk erre engedélyt, akkor ezt a meetinget is csúsztatni fogjuk.

Egyébként nagyon sok jó hírről fogunk beszámolni ezen a találkozón is:

  • Elindítjuk az új Webáruházunkat, új termékekkel bővítve
  • Hihetetlen nyitási akcióval lesz kapható újra a Varázslatos Meskete I kötete is!
  • Bemutatjuk a Vezető befektetőnket
  • Bejelentjük az új mesekönyv pályázat részleteit
  • Kiderül, kik lesznek az Varázslatos Mesketék II mesekönyv zsűrijében
  • Ismét vendégeket kérdezünk a Meskete portálon szerzett tapasztalataikról
  • és reményeink szerint eldördíthetjük a startpisztolyt a valós tőkegyűjtésre.

Kövessetek bennünket, mert hamarosan még több információt fogunk megosztani Veletek!


http://mocorgohaz.hu/
Gutási Gábor, meseíró

Ezt a cikket írta: Gutási Gábor meseíró

Webfejlesztő, vállalkozó és nem utolsósorban; családapa. Egy 7 éves kisfiú és egy 3 éves, csöppnyi kislány boldog apukája. „Életem során jelentős szerep jutott kedvenc időtöltésemnek, az írásnak. Már kisiskolás korom óta esszéket és verseket küldtem a helyi újságba, majd felnőttként éveken át vezettem saját apukás blogomat, mellette pedig szülővárosom heti lapjában vezettem a rendszeresen megjelenő informatikai ro...