Márciusi Vers és Meseíró kihívásunk 3. feladata


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
  • 18
  • 2024.
    márc.
Márciusi Vers és Meseíró kihívásunk 3. feladata

A márciusi Vers és Meseíró kihívásunk második feladatára is rengeteg, összesen 28 szuper alkotás érkezett. Így a legjobb versek és mesék közül vasárnap újra kisorsoltunk egy nyertest, aki ezúttal Bodnár Gyöngyi lett.
Gyöngyi a kihívás második feladatára a Mézeskalács című mesét írta, és töltötte fel.
Gratulálunk neki, és reméljük a következő 2 hétben is velünk tart a játékban! 

Ma reggel megosztottuk veletek 3. heti feladat leírását, amire a verseiteket és meséiteket egészen szombat (03.23) éjfélig tudjátok az oldalra feltölteni. 

A kihívás 3. heti feladata: 

A mesékben általában mindig van egy gonosz karakter. Gondolhatunk itt a gonosz boszorkányra, a gonosz mostohára, vagy éppen a farkasra, aki meg szerette volna enni Piroskát. Ezúttal nagy kihívás elé állítjuk az íróinkat, hiszen egy általatok kiválasztott gonosz karaktert kell a mesétek, vagy a versetek megírása közben megváltoztatnotok úgy, hogy végül ő egy jó főszereplő lehessen. Válasszatok egy karaktert, aki általában gonosz, és most legyen ő a jó főhős!

A kihívásra írt meséket és verseket, kérlek, töltsétek fel a Meskete.hu oldalra, a „Márciusi kihívás” kategóriába. Szombat (03.23.) éjfélig tudjátok feltölteni ezeket a meséket és verseket, a legjobb beküldött művek közül pedig vasárnap fogunk véletlenszerűen kisorsolni egy nyertest.
A nyeremény egy 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány a Fejlesztem.hu jóvoltából!


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
Gutási Gábor, meseíró

Ezt a cikket írta: Gutási Gábor meseíró

Webfejlesztő, vállalkozó és nem utolsósorban; családapa. Egy 7 éves kisfiú és egy 3 éves, csöppnyi kislány boldog apukája. „Életem során jelentős szerep jutott kedvenc időtöltésemnek, az írásnak. Már kisiskolás korom óta esszéket és verseket küldtem a helyi újságba, majd felnőttként éveken át vezettem saját apukás blogomat, mellette pedig szülővárosom heti lapjában vezettem a rendszeresen megjelenő info...