Tacsi pacsi


http://mocorgohaz.hu/
  • 2023.
    jan
  • 12

Tacsi pacsi talált a földön egy zacsit. Kíváncsian közelebb merészkedett hozzá. A zacsi fel volt fújva és össze volt kötözve.
- Lehet, hogy Marcsi veszítette el? Tegnap, mintha ő játszott volna vele, de sebaj! Most az enyém! -  gondolta Tacsi pacsi. Azz...

Kép forrása: Bodroghalmi Emese

Tacsi pacsi talált a földön egy zacsit. Kíváncsian közelebb merészkedett hozzá. A zacsi fel volt fújva és össze volt kötözve.

- Lehet, hogy Marcsi veszítette el? Tegnap, mintha ő játszott volna vele, de sebaj! Most az enyém! -  gondolta Tacsi pacsi. Azzal paskolgatni kezdte. Pofozgatta balról, pofozgatta jobbról. Majd kerülgetni kezdte. Szaladt a zacsi körül, körbe-körbe. Addig szaladt, amíg el nem szédült a kis csacsi. Közben örömében ugatni kezdett: vau-,vau-,vau.

Egyszer csak megszédült és ráesett a felfújt zacsira. Az meg hatalmasat durrant.

Tacsi pacsi úgy megijedt az eldurrant zacsitól, hogy ijedtében bebújt az ágy alá és fülét- farkát behúzta. Azóta se jött ki onnan.

Vagy talán igen?

Gani Zsuzsa, hobbi meseíró, történetíró, versíró

Nyolc éve kezdtem verseket, meséket, történeteket írni, melyek főként a természetről, illetve hagyományőrzésről szólnak. Hiszen ismernünk kell a múltunkat és ezt a felmérhetetlen jelentőségű hagyatékot tovább is kell adnunk a jövő nemzedékének. Meséimen, verseimen, történeteimen keresztül szeretném segíteni a környezettudatos magatartás kialakítását, természet megszerettetését, megóvását, ezenfelül ékes magyar szavain...


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/

Vélemények a meséről

Mészárosné Szuda Melinda

2023-06-06 11:03

Biztosan kijött az ágy alól,mert időközben megérkezett.... Nagyon aranyos történet kedves Zsuzsanna! Melinda

Gani Zsuzsa

2023-06-08 13:58

Kedves Melinda! Köszönöm szépen kedves szavaid, örülök, hogy tetszett: Zsuzsa