Barion Pixel

Gani Zsuzsa Gani Zsuzsa ellenőrzött, megbízható szerző Gani Zsuzsa prémium tag

hobbi meseíró, történetíró, versíró

Nyolc éve kezdtem verseket, meséket, történeteket írni, melyek főként a természetről, illetve hagyományőrzésről szólnak. Hiszen ismernünk kell a múltunkat és ezt a felmérhetetlen jelentőségű hagyatékot tovább is kell adnunk a jövő nemzedékének.

Meséimen, verseimen, történeteimen keresztül szeretném segíteni a környezettudatos magatartás kialakítását, természet megszerettetését, megóvását, ezenfelül ékes magyar szavaink megbecsülését.  Nagyon fontosnak tartom az értelmi intelligencia fejlesztése mellett, hogy a gyerekeket megtanítsuk érzelmeik felismerésére, kezelésére is.

Szívesen írok többek között érzékenyítő meséket - melyek az alapvető emberi normákra, illemre, toleranciára tanítanak, - tündérmeséket, és állatmeséket.

Óvodapedagógusként rendelkezem a 3-7 éves gyermekek teljes személyiség-kibontakoztatását,- és egészségfejlesztését megalapozó és elősegítő  ismeretekkel. Célom, hogy észrevétlenül támogassam elsősorban ezt a korosztályt példamutatással, írásaimon keresztül. Természetesen vannak meséim kicsikhez és nagyokhoz, történeteim kisiskolásokhoz is.

 

Kiadott könyvek


Megjelent könyveim:

- 2018. Gani Zsuzsanna: Illemtudó mesék /Katica- könyv- műhely/ Bekerült az Aranykönyv TOP 10- be

- 2019.  /Előző könyv folytatása/ Gani Zsuzsanna: A Bummbele nyuszicsalád kalandjai 1.

Számos folyóiratban, antológiában  jelentek, jelennek meg verseim, meséim, történeteim.

Tagja vagyok:

Poet / irodalmi portál, egyúttal Magyarország leglátogatottabb verses oldala/

Holnap Magazin

Napvilág Íróklub

Napkorong Irodalmi portál/

IRKA - Irodalom-kedvelők klubja és néhány más Fb irodalmi csoportnak