Barion Pixel

dr. Smiri Sándor

Amatőr író

A nevem dr. Smiri Sándor, jogász vagyok, és Gyomaendrődön élek a feleségemmel, a kisfiammal és a kislányommal. Hivatalnokként dolgozom, az írás csupán egy hobbi nálam. Jórészt horror illetve fantasy novellákat írok, és persze meséket. Néhány novellapályázaton már értem el kisebb sikereket, öt írásom pedig már megjelent nyomtatásban is. 2023 augusztusa  óta az Elszabadított történetek nevű YouTube csatornámon jelentetem meg az írásaimat, felolvasott formában.

Kiadott könyvek


2011-ben megjelent egy rövidebb, A patkányok kora című történetem az Új Galaxis antológia 18. kötetében.

Három novellám (A 2059-es év első ügyfele, B.A.K.A.-2020, A közigazgatás jelkép állata), amelyeket a 2019-es, 2020-as és 2021-es "Közügy-irat"pályázatokra írtam, helyezést értek el, és meg is jelentek a „Közügy-iratok” című gyűjteményes kötetben (ez a kötet nem rendelkezik ISBN számmal, könyvesbolti forgalmazásba nem került).

Szintén 2021-ben eredményesen pályáztam az Arte Tenebrarum Könyvkiadó „Új Faj”című pályázatán (novellám címe: A füledben cseng ), és ezzel megjelenési lehetőséget nyertem.

2024-ben meg tudtam jelenni a Helma Kiadó Harcolj a szemét ellen című kötetében egy mesémmel (A Földóriás ébredése cíművel).

Sütibeállítások