Barion Pixel

Kozma Eraa

Amatőr

Kedves Olvasó!

Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Kozma Erika vagyok, egy kezdő és lelkes amatőr író, aki szeretettel fordul a gyerekmesék és történetek világa felé. Már gyermekkorom óta imádtam a meséket, és most, hogy végre az írás világába merülhetek, izgatottan osztom meg saját kalandjaimat és fantáziavilágomat az olvasókkal!

Az írás mindig is a szenvedélyem volt, és bár még csak most kezdem az írói pályafutásomat, szívvel-lélekkel vetem bele magam minden egyes művembe. Hiszek abban, hogy a meséknek nemcsak szórakoztatónak kell lenniük, hanem értékes tanulságokat is hordozhatnak magukban. Így minden írásomban igyekszem olyan üzeneteket átadni, melyek inspirálnak és tanítanak.

Az íráson keresztül igyekszem átadni az álmok és a fantázia varázsát, hogy minden olvasóm a legmagasabb hegyek tetején barangolhasson vagy a legmélyebb tengerek mélyén merülhessen el. Minden írásomban igyekszem a szívetekbe és a lelketekbe szólni, és remélem, hogy velem tartotok ezen az izgalmas úton!

Köszönöm, hogy velem tartotok ezen az utazáson, és remélem, hogy szeretni fogjátok az írásaimat, ahogy én is szeretem megalkotni őket!

Sütibeállítások