Barion Pixel

Varázslatos Bence: A Varázsló Kalandjai az Erdő Mélyén


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
  • 2024.
    jún
  • 11

Egyszer régen, egy időben, amikor a csillagok még beszéltek az emberekkel, és az erdőkben még varázslatos lények rejtőzködtek, élt egy fiatal varázsló, neve Bence volt.
Bence egy kis faluban élt, ahol a legtöbb ember sosem hallott még varázslatról, és...

Kép forrása: Saját illusztráció

Egyszer régen, egy időben, amikor a csillagok még beszéltek az emberekkel, és az erdőkben még varázslatos lények rejtőzködtek, élt egy fiatal varázsló, neve Bence volt.

Bence egy kis faluban élt, ahol a legtöbb ember sosem hallott még varázslatról, és az ő képességeit furcsának és ijesztőnek találták.Bence azonban nem törődött a falubeliek nézeteivel, mert ő tudta, hogy a varázslatnak nagy hatalma van, és arra használta, hogy segítsen másokon. Egy nap, amikor az erdő mélyén barangolt, meghallotta egy tündér panaszát.

A tündér elmondta neki, hogy egy gonosz varázsló elrabolta a varázserő forrását, és most az erdő és annak lakói veszélyben vannak.Bence azonnal útra kelt, hogy segítsen a tündérnek. Útközben számos kihívással szembesült: trollokkal, sárkányokkal és még a varázsló gonosz szolgáival is. De Bence nem adta fel, mert tudta, hogy a varázslat erejével mindent legyőzhet.Végül Bence eljutott a gonosz varázsló palotájához, ahol kemény csata várt rá.

Varázslatok robbantak, tűzlabdák repültek, de végül Bence győzedelmeskedett. Visszaszerezte a varázserő forrását, és visszahozta az erdőbe, ahol minden varázslatos lény boldogan fogadta.Bence hősként tért vissza a faluba, és a lakók most már tisztelettel és csodálattal tekintettek rá. Ő pedig továbbra is használta varázslatát, hogy segítsen azokon, akiknek szükségük van rá.

Kozma Eraa, Amatőr

Ezt a mesét írta: Kozma Eraa Amatőr

Kedves Olvasó! Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Kozma Erika vagyok, egy kezdő és lelkes amatőr író, aki szeretettel fordul a gyerekmesék és történetek világa felé. Már gyermekkorom óta imádtam a meséket, és most, hogy végre az írás világába merülhetek, izgatottan osztom meg saját kalandjaimat és fantáziavilágomat az olvasókkal! Az írás mindig is a szenvedélyem volt, és bár még csak most kezdem az írói pályafut...


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/

Vélemények a meséről

Ehhez a meséhez még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első aki véleményezi!
A szerző biztosan nagyon hálás lesz érte!