Barion Pixel

Hihetetlen akció: Hétfő este 19:00-ig fektess be a Mesketébe!

  • 8
  • 2024.
    aug.

Tegnap este 18:00-kor sikeres befektetői találkozót tartott a Meskete.hu, ahol nem csak egy új ösztönző befektetői programot, de egy rendkívüli villámakciót is meghirdettek: Csak a 2024.08.12 (hétfő) este 19:00-ig, legalább 50.000 Ft-al befektetők számára: 20% kedvezményt kínálnak 5 éven át saját webáruházukban, a Meskete könyvkiadó által kiadott minden termékre (könyvek, színezők, játékok…).

Beszámoló a befektetői találkozóról

Gutási Gábor, a Meskete alapítója és kampánygazdája beszámolt róla, hogy az utóbbi 4-5 hónapban minimális ráfordítással is havi több, mint 1.000 felhasználóval növekedett az oldaluk és mára már 18.600 feletti regisztrációval büszkélkedhetnek. 1.000 írójuk 6.250 mesét töltött eddig fel, amelyből 1.600 feletti hallgatható, hangosmeseként is szerepel az oldalon. Nagy sikereket értek el a pár hete publikált 12 animációs meséjükkel is, amely már 35.000 megtekintés felett jár.

Webshop akciót is hirdettek, amely során az első 25 vásárló ajándék mesekönyvet kap 5.000 Ft-ot meghaladó vásárlása mellé a https://webshop.meskete.hu felületén.


Publikálták a befektetői kedvezményeket is, amely minden korábbi és új befektetőre érvényes lesz:


 
A kisbefektetők már 50.000 Forint befektetésével VIP vagy Prémium tagságot, könyvjelzőt, matrica csomagot és VIP családi belépőt kapnak és a kedvezmények mértéke és az ajándékok nagysága egészen 500.000 Ft befektetéséig nő, ahol már ajándék színező füzetet és mesekönyveket, valamint 4 éves VIP tagságot (vagy 2 éves Prémium tagságot) is felkínálnak a befektetőiknek. Nagybefektetői cégérték kedvezményük 1 millió Forint befektetésétől elérhető és 1%-10% cégérték kedvezmény is elérhető.

A befektetői találkozón részt vett FullAnyuuuu, azaz Suhai Niki, motivációs előadó és népszerű influencer, aki beszámolt a Meskete adományairól és karitatív tevékenységéről, hogy közösen 5 millió forintot gyűjtöttek össze egy izomsorvadásban szenvedő kislánynak és hogy további gyereknapokat is terveznek a jövőben. Niki hiánypótlónak és rendkívül jó projektnek tartja a Mesketét és hálával köszönte meg, hogy ő is a részese lehet.

Bemutatkozott Simon Benjamin befektető és webfejlesztő is, aki egy házfelújításhoz hasonlította a Meskete háttérrendszerének átalakítását, amely sokkal biztonságosabb, gyorsabb, stabilabb és terhelhetőbb lesz az átalakítások után.

Bokó István, társtulajdonos, közgazdász és gazdasági informatikus a pénzügyi tervekről beszélt, a kiadások, a bevételek és a nyereség grafikonjait és eloszlását mutatta be az elkövetkezendő 5 évre vetítve.

A tegnapi meeting itt nézhető vissza:

 

Fektess be egy mesés projektbe és legyél Te is tulajdonosa Magyarország vezető meseplatformjának!

Sok száz magyar meseíró, sok ezer meséje várja olvasóit és hallgatóit nálunk. Célunk, hogy a MESKETE márkanév a hazai legnagyobb és legismertebb vállalkozássá nője ki magát a gyerekeket, szülőket és pedagógusokat kiszolgáló üzleti szektorban.

Kampányunkban 50 000 000 - 60 500 000 Ft tőkét keresünk, amelyhez már 10 000 Ft befektetéssel is hozzájárulhatsz!

Ha még nem regisztráltál elő, ne késlekedj, hiszen a zárt fázisunk már fut és az előregisztráció után már most be tudsz fektetni, hogy nehogy lemaradj erről a MESÉS projektről!

https://tokeportal.hu/meskete

Gutási Gábor, meseíró

Ezt a cikket írta: Gutási Gábor meseíró

Webfejlesztő, vállalkozó és nem utolsósorban; családapa. Egy 7 éves kisfiú és egy 3 éves, csöppnyi kislány boldog apukája. „Életem során jelentős szerep jutott kedvenc időtöltésemnek, az írásnak. Már kisiskolás korom óta esszéket és verseket küldtem a helyi újságba, majd felnőttként éveken át vezettem saját apukás blogomat, mellette pedig szülővárosom heti lapjában vezettem a rendszeresen megjelenő infor...

Sütibeállítások