4 csibés mese a sok csibés meséből


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
A Meskete.hu meseportálon nagyon sokféle mesekategória található. A legnépszerűbbek az állatos mesék. 
Mivel az általam feltöltött mesék a csibékről szólnak, az jutott eszembe, hogy mutatok az olvasóknak néhány csibés mesét. A csoportban a felhívásomra több csibés meseajánlatot kaptam, azok közül választottam ki hármat. Íme a mesék...

A Meskete.hu meseportálon nagyon sokféle mesekategória található. A legnépszerűbbek az állatos mesék. Én is töltöttem már fel néhány mesét, és ezek a mesék is az állatos kategória választékát bővítették. 

Mivel az általam feltöltött mesék a csibékről szólnak, az jutott eszembe, hogy mutatok az olvasóknak néhány csibés mesét.
A csoportban a felhívásomra több csibés meseajánlatot kaptam, azok közül választottam ki hármat. Íme a mesék...

Kovácsné Demeter Monika 3 gyerkőc nagymamája Pelyhecskéről írt mesét...

- A mesém főszereplője azért lett kiscsibe, mert gyerekkorom óta szeretem őket, és a gyerekeimnek is kedvencei voltak a pelyhes csibék. Óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánlom Pelyheske törtétetét. Kattintsatok a Pelyhes kiscsibére és már olvashatjátok is a mesémet! - mondta Monika.

Bubenkó Andrea kisfiának és kislányának ír meséket...

- A mesémnek most három szereplője van, akik nagyon jó barátok és mindig számíthatnak egymásra. Az egyik szereplő nálam is csibe, pontosabban Csibe Piroska, aki Csiga Csanáddal és Giliszta Benővel indul kirándulni. Olvassátok el ezt a különleges mesét, melyet óvodáskorú gyerekeknek ajánlok és kisiskolásoknak a szövegértéses feladatokhoz! 
Kattintsatok a három barátra és már olvashatjátok is a mesémet! - tanácsolta Andrea. 

Skolik Agnes meséi a két kisunokájának is szólnak...

- Ez egy kicsit hosszú mese, amelynek csibe a főszereplője és ő életén keresztül mutatom be, hogyan is "születik" a kiscsibe, hogyan fejlődik és mi minden történik majd vele... Annak ellenére, hogy hosszú mese óvodásoknak ajánlom, hiszen 4 részre van bontva.
Kattintsatok a kotlós mamira és olvassátok el a mesémet! - ajánlotta Agnes. 

Hollenczerné Balogh Ilona vagyok, aki a gyöngycsibés meséket írja...

- Közel 25 éve tanítom a gyöngyfűzést gyerekeknek és néhány éve úgy gondoltam, hogy mesék segítségével könnyebben fogom bevonzani a kisebbeket is a gyöngyfűzés világába. Mivel sok szereplősre terveztem a mesét, így csibék kerültek a középpontba, még pedig gyöngycsibék... A meséimet óvodásoknak ajánlom, de alsósok is szívesen olvassák. 
Kattintsatok a gyöngyállatkákra és olvassátok a gyöngycsibés meséimet!

Most 4 csibés mesét ajánlottam nektek, de még további csibés meséket találtok az oldalon. Kattintsatok a mesékre és ismerjétek meg az írókat és a többi meséjüket is! Találjátok meg a kedvenc csibés meséteket és mutassátok meg csibe kedvelő ismerőseiteknek is! 

Legyen mesés minden napotok! 


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/
Hollenczerné Balogh Ilona, amatőr "blogger és meseíró"

Hollenczerné Balogh Ilona vagyok, akinek a matektanítás mellett a „gyöngyélete” van… Miért is? Lassan 25 éve foglalkozom gyöngyfűzéssel. Az iskolámban az elmúlt években számos hitelesített magyar gyöngyfűzési rekordot állítottunk fel a tanítványaimmal. A Bigyi-Bogyó blogomon ezekről a rekordokról sokat olvashatsz. Vajon miért írok a gyöngyfűzési tevékenységemről, amikor ez egy meseportál? Az elmúlt évek sorá...