Barion Pixel

Adventi Mesenaptár - 20. Talált tárgyak osztálya (Dec. 20.)


http://mocorgohaz.hu/

Az állatkertben nem csak állatok, ajándékbolt és fagylaltárus található. Van egy hely, ahol az elveszett holmikat gyűjtik. Ez a házikó a talált tárgyak osztálya. Varázslatos hely, ahogyan az állatkert is az. Nem csak az elveszett dolgokat tárolják itt. B...

Kép forrása: canva.hu

Az állatkertben nem csak állatok, ajándékbolt és fagylaltárus található. Van egy hely, ahol az elveszett holmikat gyűjtik. Ez a házikó a talált tárgyak osztálya. Varázslatos hely, ahogyan az állatkert is az. Nem csak az elveszett dolgokat tárolják itt. Bizony nem. Bármire is van szüksége az állatoknak, a szoba előkeresi.

Karácsony környékén a legforgalmasabb az osztály, hiszen Regő és Kamilla innen szerzik be az állatok ajándékát. Nincs más dolguk, mint felírni a kívánságokat egy cetlire, várni pár napot, majd megkeresni a sok holmi, limlom és kacat között. De ne aggódjatok, a gondozók rutinosan találják meg az éppen szükséges dolgokat!

Idén is nagyon sok minden került elő a talált tárgyak osztályáról: Mafalda összes fonala, Bordás fogkeféje, sőt még a fókák sünibiztos labdája is.

Na de hogyan is lehetséges ez? Nem kell más hozzá, mint hit és egy csöppnyi varázslat. Hiszen miről is szól a karácsony, ha nem arról, hogy valóra váljanak a kívánságok?

Kőszegi-Arbeiter Anita, hivatalos szerző

PRÉMIUM Kőszegi-Arbeiter Anita Prémium tag

Kőszegi-Arbeiter Anita vagyok, két kislány boldog édesanyja, másodsorban meseíró, aki imád olvasni és történeteket kitalálni. Kezdetben fantasy és thriller novellákat írtam, aztán Csenge lányom elérte azt a kort, amikor a mesék akkor a legizgalmasabbak, ha ő is a részese lehet. Így hát együtt, kettőnk fantáziájának segítségével alkotunk meg új világot, ami tele van csodával és varázslattal. Minden este egy...


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/

Vélemények a meséről

Ehhez a meséhez még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első aki véleményezi!
A szerző biztosan nagyon hálás lesz érte!Sütibeállítások