Estimesélnék

  • 2022.
    júl
  • 16

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy másik hétszűnyű koponyányimonyók. Nem, nem az. Ennek semmi köze sincs a fehérló fiához. Hülyeségeket beszélsz, mert ez nem gonosz. Sőt! Ez a kis monyók….na jó, most ki mesél, te vagy én? Hát akkor folytasd!...

Kép forrása: Pixabay.com

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy másik hétszűnyű koponyányimonyók. Nem, nem az. Ennek semmi köze sincs a fehérló fiához. Hülyeségeket beszélsz, mert ez nem gonosz. Sőt! Ez a kis monyók….na jó, most ki mesél, te vagy én? Hát akkor folytasd!

Szóval ez a kis monyók bepisilt az erdőben. Igen? Szerinted ez olyan vicces? És a fogadat megmostad már amúgy? Mert nem lenne rossz, és addig én az öcsédnek el tudnám végre mesélni a monyók meséjét!

Szóval egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy másik hétszűnyű koponyányimonyók. Mit jelent? Honnan tudjam! Valami népmeséből van, ahol az eredeti változat egy gonosz kis manó, aki tisztára olyan, mint az ördög, és megleckézteti a fehérló fiát. Mit mondasz? Hát, a fehérló fia, az meg egy fehér ló fia volt, azt slussz passz. Mondhatom végre a mesét, vagy alszol inkább?

Tehát, egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy apuka, aki feszt azt hitte, hogy érdekeseket tud mesélni a gyerekeinek, de aztán rájött, hogy jobb lesz, ha nem próbálkozik, és lekapcsolja a villanyt.

Aha, most bezzeg már nyígtok, mi, hogy így apa, meg úgy apa. Na jó, de akkor mindenki nyugszik, fekszik böcsülettel! Nos, ez a másik koponyányimonyók, aki hetedhét országban a leghétszűnyűbb monyók volt, egy szép napon fogta magát, és beleásta magát a szivárványba, ahol találkozott a kukacok fejedelmével, és elvette annak lányát meg a fele királyságát, és azóta is ott él és szűnyöl, ahogy ezt a jobb félteki koponyányimonyókoktól már megszokhattuk…Na, jó éjszakát, törpök. Ha holnap jók lesztek, megint mesélek valamit az óriásokról, akiket felszabadított a pókember és az antarktiszi G. I. Joe.

 

 

Júdabátya, amatőr író

Ezt a mesét írta: Júdabátya amatőr író

Nem szeretek magamról írni, ahogy nem szeretek életrajzokat sem tanítani. A szöveg vagy működik vagy nem. Ha az olvasót megragadja valami, akkor örvendés van. Szeretem a humort, azt, ami nem harsány, de mindig ott van. Szeretem úgy bemutatni a világot, hogy az egyszerre legyen egyszerű és nem az. Szeretem, ha valami tömör és jó a ritmusa. Szeretem az utóiratokat. U.I.: Ehhez a képhez a lányom öltöztetett...

Vélemények a meséről

Ehhez a meséhez még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első aki véleményezi!
A szerző biztosan nagyon hálás lesz érte!