Kábító Amália


http://mocorgohaz.hu/
  • 2022.
    júl
  • 21

Családom ősidők óta él a földön. Az emberek a kezdetektől ismertek minket csábító természetünk miatt kerestek, hálából pedig mi gyönyörkeltő kábulatot, és fájdalomcsillapítást adtunk. Lakásunk növényekben van, de főzetek és feldolgozott porok formájába...

Kép forrása: Könyvesné Nyitrai Erika

Családom ősidők óta él a földön. Az emberek a kezdetektől ismertek minket csábító természetünk miatt kerestek, hálából pedig mi gyönyörkeltő kábulatot, és fájdalomcsillapítást adtunk. Lakásunk növényekben van, de főzetek és feldolgozott porok formájában használnak. Mikor családom megismerkedett az emberekkel azok különleges becsben tartottak minket használatunk csak vallásos - mágikus szertartások óráira korlátozódtak. A különböző növényekben megbúvó bűverőnket jól megfigyelő és őrző papok, varázslók, elsősorban a vallási szertartásokon, saját maguk és a résztvevők extázisának fokozására, éberségük elaltatására, s nem utolsósorban az áldozatra szánt emberek akaratának elnyomására használták. Az első rokonom, akit kábítószernek alkalmaztak a mostoha természeti körülmények között élő népek körül telepedett le. Feladatának tartotta az emberek nehéz életkörülményeinek megkönnyítését, elviselhetőbbé tételét. A pokol akkor szabadult el, amikor megjelentek az idegenek, mint hódítók vagy látszólag békés kereskedők mindig többet és többet követeltek az amúgy is nehéz viszonyok között élő emberektől. A szerencsétlen, agyonhajszolt emberek a felejtést, a kemény fizikai munka miatti fáradalmak csökkentését, a kínzó éhség csillapítását, kínzásokkal vagy az éhhalállal szemben az erőt, a korábban már ismert csodatevő szereket kínáló rokonomtól, mind nagyobb és nagyobb adagjától várták. Hiába figyelmeztette rokonom az embereket, hogy ne emeljék az adagot nem hallgatták meg, így a szer rabjává váltak a munkaerejük mindinkább csökkent egészsége, ellenállóereje egyre romlott, s végül az ember maga is menthetetlenül elpusztult.

A családom ősi története után most elmesélem az én történetemet. Ámító Amália vagyok, szeretem az embereket mindegy milyen neműek. Gyakran élek a csábítás minden eszközével, hogy a kiszemelt szerelmem közelében lehessek, vagy belé költözhessek. Megjelenési formám különböző. Készítenek belőlem főzetet, port, injekciókat. Tőlem származnak azok az anyagok melyeket drognak vagy narkotikumnak neveznek.  A hatás melyet elő idézek, lehet a gyógyítás számára kedvező és lehet csalóka megtévesztő ártó. Amikor valakit megkörnyékezek, általában megváltozik az emberek közérzete viselkedése gyakran kedvezőtlen irányban. Rendszeres és huzamos használatomnál változik az egyén hangulata, sajnos igen gyakran a magatartása. Általában ezekkel a szerekkel át tudom alakítani az emberek személyiségét.

Többféle természettel rendelkezem, ezekről most mesélek nektek.

- Talán a jó tulajdonságú természetemmel kezdem, amellyel segítem az orvost a beteg emberek fájdalmának csillapításában. Ebben az esetben is figyelni kell rám, mert kis adagokban segítek, hosszan és nagyadagokban viszont ártani tudok. Ragaszkodó természetem miatt, nem hagyom el semmi áron a kiszemeltet.

- A következő természetemmel bénítom az agy önellenőrző tevékenységét és izgatlak téged. Megbújok a borokban és egyéb szeszesitalokban gyakran ilyenkor még a kocsmában is megfordulok és részegeskedek. Nagy adagokban vagy rendszeresem fogyasztva segítek abban a tevékenységben, hogy ne legyen kicsi májad, sőt a működése is csökkenjen. Célba veszem a gyomrod és gondoskodom arról is, hogy rendszeresen ideges légy, ha hiányzom.

- Van olyan  természetem mellyel körbelenglek, táncolok neked és vetítek a fejedben, néha szép mesét,  vagy  rémtörténetet. Gyakran megtréfállak, azt mutatom, hogy a földön vagy, holott magas tetőn járunk, Te útnak indulsz és én már hiába szólók, hogy - ÁLLJ! - Elhiszed azt is, hogy repülni tudsz. Gyakran ki is próbálod!  Borzasztó hogy milyen hiszékeny vagy! - Te hiszel a látomásnak?

- Következő tulajdonságommal, lenge öltözettel körbelenglek, elcsábítalak, úgy látod, hogy ott vagyok.  Ez a módszerem a tudatodra hat, tudatlan kéjes állapotot idéz elő, a nagy agykérgedet izgatom. Te olyan hiszékeny vagy, hogy úgy gondolod és látod, hogy veled vagyok, pedig én téged becsaplak, csak látomást küldök rád! Figyelj! Nem veszed észre! Piszkos ágyban fekszel! Nincs körülötted senki! Szörnyen magányos vagy!

Azt hiszed ismersz, pedig nem! Kacérkodsz azzal, hogy meghívsz magadhoz csak egy kis időre, csak egy kicsi kipróbálásra! Tudd meg azt, hogy ragaszkodó alkat vagyok, ha megismerkedünk, bármelyik alakomat és formámat is mutatom és bármilyen kicsi időre hívsz, ÉN NÁLAD MARADOK! NEM TUDSZ TŐLEM megszabadulni egyre többet és többet követelek. Imádom az újat, a mást és a többet, így kiürítem először a pénztárcádat, majd a családodét és barátodét. Majd elmész a szomszédba vagy betörsz, mert nekem még mindig kell valami. Elhagyod otthonod, barátod, barátnőd, mert, én ezt kívánom.  A szervezeted is bejárom, a szerveket leépítem, mert neked már nem sokáig lesz szükséged rájuk. Beköltözöm az agyadba, kikezdem az idegeidet végül elveszem a gondolataidat. Már csak Rám gondolsz, csak értem élsz, és ha nem hagyod, abba BIZTOSAN MEGHALSZ.

Bakonyiné Nyitrai Gizella, meseíró

Bakonyi Zoltánné /Nyitrai Gizella/ ajkai lakos vagyok. 1949. szeptember 01-év Táton születtem. Bemutatkozásom talán azzal kezdhetném, hogy ápolói hivatásomat 43 évig aktív állományban az alapellátás különböző területén végeztem, szakfelügyelő - ápolóként 2010-ben mentem nyugdíjba, az ÁNTSZ Ajkai Intézetétől. 2018-ig részmunkaidőben foglalkozás-egészségügyben dolgoztam. Jelenleg már hivatásom nem gyakorlom. T...


https://smaragdkiado.hu/termek/varazslatos-mesketek-1-meseerdo/

Vélemények a meséről

Ehhez a meséhez még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első aki véleményezi!
A szerző biztosan nagyon hálás lesz érte!