Nyikosné Nagy Alexandra Nyikosné Nagy Alexandra ellenőrzött, megbízható szerző

Amatőr író

Szerencsés embernek mondhatom magam, hiszen egy csodálatos kis faluban nőttem fel Tolna megye egy kis eldugott sarkában, Pálfán. Sokak számára a település ismeretlen. Ám aki hallott már Illyés Gyuláról vagy Lázár Ervinről, az találkozhatott szülőfalum nevével is, ugyanis mindkét író a szomszédos pusztákon nevelkedett, ahol én is rengeteg időt töltöttem gyermekkoromban.

Talán itt kezdődött minden: a természet szeretete, a régmúlt korok iránt való érdeklődés és persze a mesék világának felfedezése. Mert ugye ki ne használta volna ki a lehetőséget, hogy bejárja azt a bizonyos Négyszögletű Kerek Erdőt, ha az a szomszédban található? Ehhez társult imádott iskolám remek tanári kara, akik szintén rengeteget adtak ahhoz, hogy mára már szinte csak könyvvel a kezemben tudjak létezni.

Írni mégsem próbáltam eddig. Bevallom, rövid életem során sok felé jártam, sokat tapasztaltam, és talán a mai napig csak olvasóként lennék jelen az irodalom világában, ha nem születik meg 2019 nyarán első gyermekem. Neki köszönhetem, hogy a napjainkat ismét a mesék varázslatos világában élhetjük, ugyanis nem telhet el nap legalább 1-2 mese nélkül. Mára már saját írásaimmal ringatom álomba mindkét gyermekem, űzöm el a gondot, a félelmet és megoldást próbálok nyújtani minden olyan problémára, ami a kicsik világát mozgatja. Eddig sehol nem jelent meg írásom. Mégis bízom abban, hogy egyszer kikerülhetnek a műveim a világba, ahol más kicsi gyermekeknek is örömet okozhatok meséimmel. 

https://ggwebsite.com