Barion Pixel

Barabásnè Komjàti Kata

Amatőr vers/meseìró

Barabásné Komjáti Katának hívnak és egy a Vértes lábánál elterülő kis faluban élek férjemmel és kèt gyermekemmel. 

Eredetileg közgazdasági végzettséggel rendelkezem de az élet úgy 10 évvel ezelőtt az emberi lélek megismerése, rejtelmeinek, felfedezése felé terelgetett. Azóta sokat tanultam önmagamról, a minket körülvevő világ nehézségeiről és ezernyi szépségéről. 

Minden új tapasztalás közelebb vitt ahhoz, hogy megértsem nem véletlenül vagyunk olyanok amilyenek, minden okkal történik velünk és mindig kell hogy legyen valami cél ahová vezett út is. Megèrtettem, hogy az Élet ez az utazàs maga.

A tapasztalataimról, érzéseimről, meglátásaimról írni kezdtem eleinte verseket, lèlekemelő, útkereső íràsokat majd úgy másfél, kèt ève kezdtem el meséket is írni. 

A most hat éves kisebbik fiam esténként mindig fejből meséket kért és egy idő után úgy éreztem ezeket a történeteket érdemes papírra vetni és kerekebb egésszè összeállítani. 

Így születtek aztán állatos, autós, varázslatos  csodamesék melyeket mostanában kezdek el megosztani, továbbadni, hogy minden gyermek és szülő meglelje benne azokat a kincseket amelyeket mi is megtaláltunk a kisfiammal. 

Sütibeállítások